Giggs figyelmeztette a Cityt

A Manchester United veteránja, Ryan Giggs szerint a Manchester City bajnoki esélyei azon múlnak, hogy miként tudják két fronton, a Premier Leagueben és a Bajnokok Ligájában megosztani erejüket.


Mint a bajnoki címvédõ Manchester United, mind az idén nyáron is sokat költõ Manchester City repülõrajtot vett a Premier League 2011/2012-es szezonjában, ugyanis mind a négy mérkõzésüket megnyerték, és a két csapat összesen 33 gólt rúgott az ellenfeleknek.

 

A két klub számára ezen a héten megkezdõdik a Bajnokok Ligája is a csoportkörökkel, ahol az elsõ fordulóban a United a Benficához látogat, míg a City a Napolit látja vendégül.

 

Azonban míg a Vörös Ördögök állandó résztvevõi voltak a legrangosabb európai kupasorozatnak az elmúlt húsz évben, addig a City 1968 után elõször tér vissza a Bajnokok Ligájába.

 

Ryan Giggs elárulta, hogy számára, és társainak is nagyon nehéz feladat mind Európában, mind a Premier Leagueben jól teljesíteni, éppen ezért arra számít, hogy a Citynek hamarosan problémákkal kell majd szembenéznie emiatt.

 

 

"A Bajnokok Ligájában az elsõ szezont egy tesztel ér fel. Errõl leginkább a Tottenham tudna mesélni" - mondta a 37 éves középpályás a klub hivatalos honlapjának.

 

"Már nagyon korán rájöttünk, milyen nehéz egyszerre játszani a Bajnokok Ligájában, amely fizikálisan és érzelmileg is kimerítõ, majd a hétvégén egy kemény Premier League mérkõzésen bizonyítani."

 

"Szükséged van egy megfelelõ keretre ahhoz, hogy ezt a helyzetet kezelni tudd, úgyhogy majd meglátjuk, hogy képesek-e arra, amit mi, az Arsenal és a Chelsea már évek óta évek óta csinálunk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!