Hargreaves: Kísérleti nyúlnak éreztem magam

A Manchester City középpályása szerint a United orvosi stábja által beadott injekciók csak rontottak az állapotán.


Az angol középpályás hosszú sérülése után ismét bevethetõ állapotba került és gólt szerzett új csapata Ligakupa találkozóján.

Hargreaves az elõzõ szezon végén hagyta el a United csapatát, ahol négy éven át küzdött térd és izom problémákkal. Most azonban a középpályás azt állítja, a 2008 nyarán adott rengeteg injekció tette tönkre a Vörös Ördögöknél töltött pályafutását.

"Volt egy kis ín problémám. Játszottam és rosszabb lett. Kezelték injekcióval, de utána még rosszabb lett. Ezután már soha nem volt az inam ugyanolyan" - mondta Hargreaves.

Az ínszalagokba adott injekciós eljárás elfogadott orvosi eljárás, mivel a cél az volt, hogy megerõsítse és merevítse az inakat.

 


"Az injekciók után azt mondták, az inam rendben van, de úgy éreztem, mintha üvegbõl lettek volna. Majd 18 hónapja volt egy mûtét és azóta ez elmúlt."

Hargreaves hangsúlyozta, nem érez haragot a United orvosai iránt, de egyértelmûen hibáztak az injekciók alkalmazását illetõen, azonban nincs bizonyíték arra, hogy a középpályásról hibás diagnózis készült volna vagy másban hibáztak az orvosok.

"Mindenki a legjobbat akarta kihozni magából. Azt mondták, nem lesz semmilyen mellékhatása az injekcióknak. De ez nem így volt és ha ezt tudtam volna, nem mentem volna ebbe bele" - ecsetelte a City új középpályása.

A Manchester United nem kívánta kommentálni az esetet.

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!