Kölcsönlesen: Johnstone elõre lépett

Sam Johnstone esélyes volt a Mérkõzés legjobbja díjra, amikor a Scunthorpe 2-1-re legyõzte a Yeovil Town csapatát.


Sam Johnstone remekel, mióta csatlakozott Alan Knill League Oneban vitézkedõ csapatához, és kivirágzása folytatódott szombaton is, amikor minden szempontból pazar produkcióval állt elõ a Glanford Parkban.

 

A Vörös Ördögök ifjú angol portása szinte azonnal akcióhelyzetbe került, miután már a mérkõzés elején hatalmas védést mutatott be Kieran Agard helyzeténél. Majdnem a hálóból bányászhatta ki a labdát, miután egy tisztázását a szemfüles Agard gyüjtötte be, ám a támadó csak a kapufát tudta eltalálni.

 

Damien Mozika révén kezdõdött meg a gólgyártás hazai részrõl a 44. percben, majd Paul Wotton egyenlített tizenegyesbõl két perccel késõbb. Azonban Mozika újból gólt szerzett, ezzel otthon tartotta a Scunthorpe-nak a három pontot.

 

A másik manchesteri fiatal, Oliver Norwood majdnem megszerezte a Scunthorpe harmadik gólját is a lefújás elõtt, azonban távoli lövését a kapufára tolta az ellenfél kapusa, Jad Steer.

 

 

Danny Drinkwater is a kapufát találta el a hétvégén a Barnsley színeiben, akik a Championshipben 1-1-et játszottak a Birmingham Cityvel. A középpályát irányítva végig játszotta a meccset a St. Andrew's-ban.

 

A Kuvaszok csak másodpercekre voltak attól, hogy megverjék Chris Houghton együttesét, miután Jacob Butterfield góljával sokáig vezettek, ám a 86. percben Chris Burke megszerezte az egyenlítõ találatot, amely elsõ gólja volt a Birmingham színeiben.

 

Ryan Tunnicliffe szintén játékban volt a hétvégén, de azt a délutánt valószínûleg elfelejtené, ugyanis a Peterborough 1-0-ra kikapott a West Ham Unitedtõl.

 

Darren Ferguson együttese egyelõre még nyeretlen idegenben, és ezen sorozat további folytatásáról Mark Noble 11. percben értékesített tizenegyese gondoskodott, amelyet Lee Frecklington Henri Lansbury ellen elkövetett szabálytalansága miatt ítéltek meg.

 

Tunnicliffe kezdõként lépett pályára, ám a 46. percben lecserélték, míg Scott Wootton csak a kispadon ült az Upton Parkban.

 

Mellettük még Robbie Brady kapott szerepet a másodosztályban, ahol a Hull Cityvel egy megérdemelt 1-1-es döntetlent harcoltak ki a Bristol City ellen az Ashton Gaten. A tehetséges támadó ezen a napon kissé csöndesebb volt a szokásosnál Nigel Pearson együttesében, mindösszesen egy kapu fölé szálló lövéssel vétette észre magát.

 

Joshua King ismét kimaradt a Mönchengladbach keretébõl a Nürnberg elleni gyõztes bajnokin, míg Ritchie De Laet ismét csak a kispadról nézte a Norwich hétfõn este megnyert bajnokiját a Sunderland ellen.  


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!