Evra: Tegyük könnyebbé a dolgokat

Patrice Evra véleménye szerint a Manchester United futballról lefeketetett alapelvei csorbát szenvedtek a hétközben, és arra sarkallja társait, hogy térjenek vissza korábbi kirobbanó formájukhoz szombaton, a Norwich ellen.


A Basel rámutatott a keddi, Old Traffordon elért 3-3-as döntetlenjükkel a Bajnokok Ligájában, hogy a Manchester United védelmében aggasztó lyukak tátonganak.

 

Sir Alex Ferguson ma adott interjújában elmondta, játékosai "túl lovagiasak voltak" a svájci bajnok ellen, ezzel pedig Evra maximálisan egyetért, kiemelve, hogy ha a Unitedbe visszatérne a szokásos fegyelmezettség, és munkamorál, akkor az enyhítene a csapatnál lévõ sérülések miatti gondokon.

 

"Nehéz, ha változtatni kell a védelmi négyest, de ha a Manchester Unitedben játszol, akkor nem lehet kifogás" - kezdte a francia bekk.

 

"Ez mindenki felelõssége - nem csak a védõké, és a kapusé, de a középpályásoké, és a csatároké is. Jobban kell nyomnunk támadásban, úgy ahogy azt az elsõ mérkõzéseken tettük, hogy így ne adjunk lehetõséget az ellenfeleknak, hogy játszanak."

 

"Amikor az ellenfelek hozzánk látogatnak az Old Traffordra, akkor félniük kell, és tudniuk kell, hogy nem játszhatják a játékukat, és nehéz lesz a dolguk"

 

"Nem olyan nehéz dolog megtalálni az egyensúlyt a védekezés és a támadás között. Egyik meccsünk se volt könnyû, de könnyûvé tettük õket a szezon elején, mert keményen dolgoztunk. Jó formában voltunk, minden klappolt."

 

"Azt gondolom, hogy ha erre a szintre vissza tudunk térni, akkor a problémáink megoldódnak. Ez még nem katasztrófa, ez csak egy jó figyelmeztetõ, és ébresztõ jelzés volt."

 

"Nagyon szépen tudunk játszani, amikor könnyedén felülmúljuk az ellenfelünket, de tudunk nagyon csúnyán is, ha arról van szó, hogy elérjük a célunkat! Szombaton biztosra kell mennünk, hogy csapatként fogunk védekezni, hogy összeszedettek leszünk, és meg kell próbálnunk kapott gól nélkül lehozni a mérkõzést."

 

 

Paul Lambert Kanárijai önbizalomtól telve érkezhetnek az Old Traffordra, miután két egymásután megnyert mérkõzést tudhatnak a hátuk mögött a Premier Leagueben, de Evra reményei szerint egy korán bekapott gól lehûti õket.

 

"Ha egy olyan csapat, mint a Norwich kitudja húzni döntetlennel a félidõig, akkor az önbizalmuk az egekbe szökik" - tette hozzá.

 

"Azt fogják gondolni, hogy talán van rá esélyük, hogy megnyerjék a mérkõzést. Ezért szombaton meg kell mutatnunk a mérkõzés kezdetétõl, hogy nincs esélyük."

 

"Ez az Álmok Színháza - de számunkra kell annak lennie, nem a másik csapat számára."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!