Manchester United 2-0 Norwich City

Alacsony színvonalú találkozón végül sikerült megszereznie a vezetést, így az Old Traffordon tartotta a 3 pontot a United.


A Manchester United gyenge játékkal is gyõzött a bátor Norwich ellen, bár a találkozó nem volt olyan könnyû, ahogy az eredmény mutatja.

A csapatok:

United: Lindegaard - Valencia, Jones, Evans, Evra - Nani, Fletcher, Anderson, Park - Rooney - Hernandez
Cserék: De Gea, Berbatov, Ferdinand, Giggs, Owen, Welbeck, Carrick

Norwich: Ruddy - Naughton, Martin, Barnett, Tierney - Bennett, Fox, Hoolahan, Johnson, Pilktngton - Morison
Cserék: Rudd, Holt, Martin, Crofts, Drury, Surman, Jackson

Az elsõ félidõ talán az idei produkciók leggyengébb teljesítményét hozta, nagyon alacsony színvonalú elsõ 45 percet sikerült összehozniuk a csapatoknak, a kapuk nem forogtak veszélyben 1-1 kisebb helyzeteken kívül.

A fordulás után sem javult sokat a játék, bár a United kicsit felpörgött, próbáltak sokkal többet támadni, melynek hatására a Norwich kontrákat tudott vezetni.

Az elsõ veszélyes kontrát az 52. percben hozta össze a City, ám végül Jones hatalmasat mentett saját 16-osán belül.

Két perc múlva ismét a vendég csapat elõtt alakult ki helyzet, Pilkington lövése megpattant a becsúszó Evansen, Lindegaard nagyot mentett, maradt a 0-0.

A 66. percben is maradt a gól nélküli döntetlen, ennek talán leginkább Valencia örült. Ugyanis a jobb oldali védõ posztján játszó ecuadori csúnyán eladta a labdát, ami után ismét Pilkington lõhetett, de a kifutó Lindegaard mellett ellõtt labdája kapu mellé ment.

A 68. percben szinte a semmibõl lõtt gólt a hazai csapat. Giggs szögletét fejelte vissza Jones, Rooney csúsztatott a labdán, ami így Anderson elé került, a brazil közelrõl a kapuba bólintott, 1-0 a Unitednek!

 


Negyed órával a vége elõtt Pilkington ismét lõhetett, ám a labda megpattant Andersonon, így találta el a jobb kapufát, ahonnan Lindegaard kezébe pattant. Szerencséje sem volt a vendégeknek.

Nem sokkal késõbb Morison elõtt adódott lehetõség, lövését Ferdinand mentette szögletre.

A 87. percig kellett várni a találkozó egyetlen szép United támadására, gólt is eredményezett. Valencia passzolt Welbeckhez, aki egybõl kiugratta Parkot. A koreai önzetlenül visszapasszolt az angol játékoshoz, aki becsúszva juttatta a labdát a kapuba, 2-0.

 


Még Rooney lõhetett volna egy gólt a végén, de ma szinte mindent emelni akart, ez az emelése sem sikerült.


Premier League, 7.forduló
Manchester United 2-0 Norwich City
Old Trafford, 75514 nézõ
Vezette: Stuart Attwell

United: Lindegaard - Valencia, Jones, Evans, Evra - Nani(Giggs 64.), Fletcher, Anderson(Ferdinand 77.), Park - Rooney - Hernandez(Welbeck 64.)
Nem használt cserék: De Gea, Berbatov, Owen, Carrick

Norwich: Ruddy - Naughton, Martin, Barnett, Tierney - Bennett(Crofts 74.), Fox(Jackson 74.), Hoolahan(Martin 85.), Johnson, Pilktngton - Morison
Nem használt cserék: Rudd, Holt, Drury, Surman

Gólszerzõ: Anderson 68', Welbeck 87'

Sárga lap: Welbeck

A mérkõzés legjobbja a ManUtdFanatics.hu szerint: Phil Jones

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!