Fortune: Mersey emlékek

A korábbi United középpályás, Quinton Fortune azt reméli, ezen a hétvégén több siker jut a Unitednek Liverpoolban, hasonlóan az õ idejében vívott mersey-parti meccsekhez.


A dél-afrikai játékos gólt szerzett a 2005-ös, Everton elleni FA kupa találkozón és csak egyszer kapott ki az Anfielden, elsõ liverpooli meccsén 2001-ben. Bár Fortune szerint nagyon szorosan kell hátul védekezni, de magabiztos abban, hogy szombaton a regnáló bajnok pozitív eredményt ér el.

"Csak egy találkozót buktam az Anfielden" - magyarázta Fortune a Manutd.com-nak. "Soha nem vesztettem ott utána."

 


"Az elsõ volt a legnehezebb meccs, de utána Diego Forlan gólt szerzett, Giggsy gólt szerzett. Van néhány nagyszerû emlékem. Nagyszerû hely és a hangulat hihetetlen. Errõl szól a két csapat közti rivalizálás és ezért akarsz játszani a pályán. Itt akarod megmutatni képességeidet, személyiségedet és itt akarod bebizonyítani a világnak, milyen játékos is vagy."

Fortune reméli, hogy Nemanja Vidic visszatérésével sikerülhet minden bizonytalanságot felszámolni a védelemben.

"Azt hiszem, megnyerjük a bajnokságot, de kissé aggódom a védelem miatt. Biztos vagyok abban, hogy mindenki el akarja rendezni azt."

"Hihetetlen félelmetesek vagyunk támadásban. A csapatok nem tudják, hogyan bírkózzanak meg ezzel. De túl sok könnyû gólt engedtünk be. Biztos vagyok abban, ha hátul ismét összeáll a védõ négyes Vidiccsel, akkor jók leszünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!