Giggs új szerzõdést akar

A Manchester United veteránja, Ryan Giggs elárulta, szeretne leülni a klub vezetõivel és szerzõdését újabb egy évvel megtoldani.


A 37 éves walesi játékos szerepelt a Manchester Unitedben legtöbbször és tizenkét bajnoki cím mellett, négy FA Kupát, három Ligakupát és két alkalommal a Bajnokok Ligáját is elhódította eddigi csillogó, 21 éves old traffordi karrierje során.

 

Jelét sem mutatja annak, hogy vesztett volna bármit is tudásából, ebben a szezonban már nyolc mérkõzésnél jár, amelyeken két találatot is jegyez.

 

Az elmúlt években a szélsõ mindig sikeres, egy éves szerzõdéseket írt alá és a legutóbbi szerzõdése a következõ év júniusában fog lejárni, Giggs pedig bevallja, alig várja már, hogy még legalább egy évig a klub játékosa legyen.

 

 

"Karácsony után el fogok menni [Sir Alex] Ferguson irodájába és beszélni fogunk a szerzõdés megújításáról" - mondta Giggs a calciomercato.com-nak.

 

"Csodálatos kapcsolatot ápolok vele. Õ egy kivételes ember. Mindig õ érkezik elsõként reggelente és mindig kész meghallgatni."

 

"Már beszéltem vele röviden a szerzõdésem újabb egy évre való kiterjesztésérõl."

 

"Szeretnék újra játszani, nem törõdöm mással, csak azzal, hogy a csapatomnak játszak."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!