Kukába a Tevez mezzel!

Carlos Tevez elsõ számú közellenség lett Manchesterben, aki vasárnap el akarja kerülni az Old Trafford környékét is.


Az argentin csatár kihagyja a hétvégi városi derbit, miután elõzõ hónapban nem volt hajlandó menedzsere kérésének eleget tenni és nem állt be a padról a Bayern München elleni Bajnokok Ligája találkozón.

Azóta a City szurkolók körében is utálatnak "örvend" a 26 éves támadó.

Ennek kapcsán a Betfair fogadásokkal foglalkozó cég - a United szponzora - egy hatalmas szemetes konténert telepít majd vasárnap az Old Trafford mellé "Tevez újrahasznosítás" felirattal, melynek egyik fele kék, másik fele vörös lesz. A szurkolók kidobhatják régi Tevez mezüket és egy újra cserélhetik.

 


Több, mint 75 ezer szurkoló áramlik majd a Sir Matt Busby Wayen az Old Traffordba, aki nem kívánt Tevez mezüket kidobva jótékonykodhatnak, ugyanis ezeket a mezeket a csatár szülõhazájába szállítják majd, ahol jótékonysági szervezetek között osztják szét az összegyûlt ruházatot.

"Idõrõl-idõre Tevez cserben hagyta a szurkolókat" - mondta Alex Kake, a Betfair szóvivõje.

"Nincs jobb módja annak, hogy a szurkolók megmutassák, hogy meg akarnak szabadulni tõle, mint hogy kidobják a nevével ellátott mezeket."

 


"Ez a két szurkolótábor nem sûrûn kerül szemtõl-szembe egymással, de biztos vagyok benne, mindenki örül majd, ha januárban elhagyja a Manchestert."

A játékos el akarja hagyni az Etihad Stadiumot, mert amíg Manchini a City menedzsere, addig Tevez biztosan nem kap sok lehetõséget.

 



 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!