Kölcsönlesen: Drinkwater betalált

Danny Drinkwater részese volt a 8 gólos thrillernek, amely során a Barnsley 5-3-ra kikapott a Cardifftól a Championshipben.


Danny Drinkwater egyértelmûen akcióban volt szombaton - szinte tökéletes teljesítményt nyújtva gólt szerzett, kapufát lõtt, és még egy sárga lapot is begyûjtött a Kuvaszok színeiben. A walesiek Kenny Miller és Joe Mason révén hamar többgólos elõnyt szereztek, azonban a 36. percben megpattanó szabadrúgása szépítést eredményezett.

 

Az angol utánpótlás-válogatott játékos, aki az elõzõ szezonban éppen a Cardiffnál játszott kölcsönben, a továbbiakban is bátran próbálkozott pontrúgásból, amelyekbõl egy alkalommal a kapufát is sikerült még eltalálnia. Aron Gunnarsson és Don Cowie góljaival már szinte biztosnak tûnt a hazai gyõzelem, ám Jimmy McNulty és Ricardo Vaz Te révén a vége is izgalmas maradt.

 

 

A Premier Leagueben Ritchie De Laet csak a cserepadról nézhette végig, ahogy a Norwich City 1-1-es döntetlent ér el a Liverpool ellen. A belga védõ azóta nem szerepelt Paul Lambert csapatában, mióta a Kanárik szeptember 11-én legyõzték a West Bromot a Carrow Roadon.

 

Ryan Tunnicliffe a második félidõben csereként állt be a Peterboroughban, ám õ is képtelen volt megakadályozni, hogy kikapjanak 3-2-re a Leeds Unitedtõl. A középpályást egyébként azért küldte pályára Darren Ferguson menedzser, hogy rendezze sorait Lee Tomlin azonnali kiállítását követõen. Tunnicliffe mellett egy másik Vörös Ördög, Scott Wooton is szerepelt az utóbbi hetekben a Peterboroughban, ám orvosi kezelés miatt visszatért kölcsönébõl Manchesterbe.

 

Mellettük még Robbie Brady volt érintett a másodosztályban, aki végig a pályán volt a Hull City 3-2-es Watford elleni gyõzelmekor a KC Stadiumban. Az ifjú támadó kevés alkalommal volt játékban a kapu elõtt, ennek ellenére remek teljesítményt nyújtott Nigel Pearson együttesében.

 

A League Oneban Oliver Norwood részese volt a Scunthorpe 0-0-s döntetlenjének a remeklõ MK Dons ellen, végigjátszva a mérkõzést a középpályán. A Vasasok remekül kezdték a mérkõzést, és nagyban az õ hibájuk, hogy nem alakult másként a mérkõzés, ugyanis számos helyzetet kihagytak, köztük Oliver Norwood is. A Scunthorpe edzõje, Alan Knill ismét kapus krízissel küzd, ugyanis a Manchester Unitedtõl kölcsönkapott Sam Johnstone ujja kicsavarodott egy edzésen.

 

Végül, de nem utolsósorban ne feledkezzünk el Joshua Kingrõl, aki végre játéklehetõséget kapott a Borussia Mönchengladbachban, amikor a 71. percben becserélték csapata Hoffenheim elleni 1-0-ra elveszített mérkõzésén. A United norvég fiatalja mér régóta várta, hogy bemutatkozhasson a Bundesligában, azonban ebben sorozatos sérülései hátráltatták. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!