Kölcsönlesen: De Laet visszatért

Ritchie De Laet felépült hát problémájából és segítségével a Norwich 2-1-re legyõzte a QPR csapatát.


A belga védõ egy hete tért vissza az edzésekhez, a hétvégén már 59 percet játszott is, másodpercekkel Luke Young egyenlítõ gólja elõtt cserélte le menedzsere. A Kanárik gyõztes gólját végül Grant Holt szerezte.

Robbie Brady a hétvégén más szerepkört kapott. A megszokott szélsõ pozíciótól eltérõen az ír játékos a Hull három támadójának egyikeként léphetett pályára. Brady lövését ütötte ki Lee Grant az 54. percben, melyet követõen az egykori Vörös Ördöd, Cameron Stewart gólpasszt adott Matty Fryattnek. A Tigrisek azonban végül két gólos elõnyüket leadva vereséget szenvedtek hazai pályán a Burnley együttesétõl.

A London Roadon lejátszott Peterborough - Middlesbrough mérkõzés 54. percében állt be Ryan Tunnicliffe. A fiatal középpályás Lee Frecklingtont váltotta, pillanatokkal elõtte, hogy Matthew Bates vezetést szerzett a vendégeknek, azonban Ryan sokat segytett csapatának abban, hogy végül kiegyenlítették az állást.

 


Oliver Norwood és Sam Johnston is játszott a Scunthorpe csapatában a Notts County elleni szerencsétlen, 3-2-es verség során.

Az északír középpályást kiállították Jeff Hughes elleni szabélytalanságát követõen, míg Sam Johnston egy csodás védést mutatott be Ben Burgess lövésénél.

Joshua King nem szerepelt a Borussia Mönchengladbach csapatában a Köln elleni 3-0-ás gyõzelem során sem.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!