Jones gólörömét magyarázta

Phil Jones elmondta, az Aston Villa elleni gyõzelem nem csak az õ góljáról szólt, de elárulta, hogy élvezte, hogy odadörgölhetett Rene Meulensteen, a Manchester United egyik edzõje orra alá elsõ felnõttek között szerzett góljával.


A fiatal játékos a mérkõzést a középpályán kezdte, és egészen addig ott is játszott, amíg a második félidõben le nem cserélték Rio Ferdinandot. Ez pedig hatékonynak bizonyult, ugyanis 20 perccel a mérkõzés kezdete után gólt szerzett, amely döntõ jelentõségûnek bizonyult.

 

Miután a Manutd.com-nak nemrég adott exkluzív webchatjében elárulta, hogy még nem tudja hogyan ünnepelne, ha megszerezné elsõ gólját a Vörös Ördögök színeiben, úgy döntött, hogy a kispadra mutatva miután kapott egy kis zrikát Meulensteentõl.

 

"Elégedett vagyok, hogy gólt szereztem, de ez a mérkõzés nem csak a gólról szólt" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Itt a legfontosabb a három pont megszerzése volt, és szerintem a társaim kimagaslóan jól teljesítettek. Tudtuk, hogy nagyon kemény küzdelmet hozó találkozó lesz az Aston Villa elleni, akiket hazai környezetben nagyon nehéz legyõzni, de mi hihetetlenül jól játszottunk."

 

"A múlt hetet követõen, amikor öngólt szereztem, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült gólt és ezzel vezetést szereznem a csapatomnak. Ezt a találatot Renenek ajánlottam, miután õ többször is zrikált engem, hogy nem szerzek gólt. Ez egy véletlen volt, hogy gólt szereztem ma, úgyhogy ezért mutattam ki rá a kispadhoz."

 

Sir Alex is nagy nevetéssel nyugtázta a gólörömöt, amelyet utólag így jellemzett: "Felhúztuk azzal, hogy azt mondtuk, 'Kifizettünk érted 16 millió fontot, és még egy lövést se tudsz megereszteni'. Az edzõi stáb sokat cukkolta, úgyhogy most nagyon nagyon elégedett lehet."

 

 

Jones eközben elmondta, hogy elégedett volt a csapat produkciójával, és egy újabb kapott gól nélkül lehozott mérkõzés jó elõjel lehet a jövõ heti Basel elleni sorsdöntõ Bajnokok Ligája mérkõzés elõtt.

 

"Valószínûleg el kellett volna döntenünk a mérkõzést" - tette hozzá.

 

"Voltak helyzeteink az elsõ és a második félidõben is, de boldogok vagyunk a teljesítményünk miatt és hogy nem kaptunk gólt."

 

"Szerintem mindenkinek ott motoszkált a fejében, hogy a City már korábban nyert és ezzel növelte elõnyét 8 pontra. De mi csak arra koncentráltunk, amit megkellett tennünk, és amint a pályára tettük a lábunkat, onnantól kezdve végig irányítottuk a mérkõzést. A fõnök azt mondta, hogy 10 mérkõzést is 1-0-ra fogunk nyerni, ha bajnokok akarunk lenni, úgyhogy mi most éppen ezt tesszük."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!