A sokoldalú Jones élvezi szerepét

A szombati meccs gyõztesgólját szerzõ Phil Jones kijelentette, maximálisan elégedett azzal, hogy kihasználják sokoldalúságát a Manchester Unitednél.


Jones felnõtt pályafutása elsõ gólját szerezte szombaton, amikor a Vörös Ördögök idegenben ráadásul az õ góljának köszönhetõen legyõzték az Aston Villát.

 

A 19 éves játékos, aki korábban éppen a saját csapata kapujába talált be a Benfica elleni Bajnokok Ligája csoportmeccsen, már számos pozícióban játszott ebben a szezonban, és amikor gólját szerezte, éppen a középpályán végezte feladatát.

 

A Blackburn Roverstõl még középhátvédként igazolta a nyáron Sir Alex Ferguson, de már jobb bekk poszton is bevetette a nemrég angol válogatottság is jutó ifjú titánt.

 

Jones gólja öt mérkõzésen negyedik gyõzelmét eredményezte a Manchester Unitednek, és ezzel tartják a lépést a listavezetõ Cityvel a bajnokságban.

 

 

"A múlt hetet követõen, amikor öngólt szereztem, hatalmas öröm volt betaláltam, és vezetéshez juttattam csapatomat" - kezdte Jones.

 

"Boldog voltam, hogy gólt szereztem, de ez nem csak a gólról szólt. A legfontosabb a három pont megszerzése volt, és szerintem a társaim kivételesen magas szinten teljesítettek ezért."

 

"Élvezem, akárhol is játszom. Élvezem a futballt, úgyhogy bárhol kell játszanom, én ott fogok."

 

"Ha azt kéri a menedzser, hogy középhátvédet, jobb bekket, vagy középpályást játszak, én azt maradéktalanul teljesíteni fogom."

 

"Nem hiszem, hogy jelen pillanatban számítana, hogy egy bizonyos poszton megszilárdítsam a helyem, mert még fiatal vagyok. Remélhetõleg ahogy halad elõre a karrierem, ez majd sikerülni fog." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!