Scholes a United feltámadása mellett

Paul Scholes elismeri, a United nem érdemelt továbbjutást a Bajnokok Ligájában, de tudja, Sir Alex legénysége nem fog sokat idõzni a csalódást keltõ eredményen.


Az egykori középpályás, aki 16 BL sorozatban vett rész a Manchesterrel elmondta, a Unitednek arra kell összpontosítania, hogy megvédje bajnoki címét.

"Nyílván csalódást keltõ [a BL kiesés], de nem hiszem, hogy a kár Bázelben történt volna" - mondta Scholes az MUTV-nek.

"Valószínûleg az Old Traffordon történt. Ha a csoportkörben vagy, meg akarod nyerni a hazai meccseidet, ami nem sikerült most. Buta idõben, ostoba gólokat kaptunk, melyek sokba kerültek."

"Most csak talpra kell állni! Csalódás ez, de valószínûleg azzal a játékkal, amit mutattunk nem érdemeltük, hogy tovább menjünk. Tovább kell lépni ezen. Nem tudsz visszamenni és megváltoztatni mindezt, a következõ feladatra kell figyelni, az pedig a bajnoki cím."

 


A Vörös Ördögök következõ tesztje a holnapi, Wolverhampton elleni, hazai bajnoki mérkõzés lesz. A vendégek idén egyszer gyõztek idegenben és a 16. helyen állnak a tabellán; biztosan ez a tökéletes alkalom arra, hogy egy sebesült United visszatérjen a gyõzelem õtjára?

"Bármelyik meccs tökéletes lett volna" - mondta Scholes. "Eltarthat egy kis ideig, amíg túllépnek ezen a csalódáson, de nem fognak sokáig idõzni rajta. Elõre kell tekintenünk. A Wolves elleni összecsapás nagy meccs lesz, amit meg kell nyernünk."

A BL kiesés azt jelenti, Sir Alex csapata az Európa Ligában folytathatja európai szereplését a legjobb 32 között, minden bizonnyal február 16-án idegenben, 23-án pedig hazai pályán.

Ez egy olyan sorozat, amely ismeretlen a United számára és Scholes bevallja, nem biztos, hogy a Vörös Ördögök boldogulnak majd ezzel.

"Tényleg nem tudom. Nem ezt tervezték a szezon elején. Biztos vagyok abban, hogy a menedzser megpróbálja majd megnyerni, de mint mondtam, nem ez az, amit terveztek a szezon elején."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!