Scholes örül Carringtonnak

Paul Scholes szerint a carringtoni létesítmény minden tiszteletet kiérdemel annak ellenére is, hogy neki hiányzik a Cliff.


A United edzõje az MUTV 'Inside Carrington' címû mûsorában beszélt hosszasan az edzõkomplexum belsõ mûködésérõl.

Scholestól azt is megtudhattuk, hogy az elmúlt 10-15 év legnagyobb változását az jelenti, hogy a sérült játékosok kezelését immár azonnal meg lehet kezdeni.

"Carrington hatalmas javulást jelent" - mondta Paul. "Ne érts félre, szerettem a Cliffet, alig 15 percre laktam tõle."

"Nagyszerû pályái voltak, szerettem ott játszani az 'A' csapattal szombat reggelente. Szurkolók látogattak ki, imádtam azt a helyet, de idõvel mindig váltani kell. Eljöttünk ide és azt hiszem, mindenkinek tetszett azonnal. Mindent meg lehet tenni, amivel támogatni lehet egy futball csapatot."

"Itt az akadémia is, ami családias érzetet kelt. Biztos vagyok abban, hogy a menedzser ezt akarta elérni."

 


A játékosok képesek fenntartani erõnlétüket akkor is, ha sérültek, sõt mûtétet követõen is, köszönhetõen a csúcstechnológiai létesítményeknek, melyek Carringtonban vannak.

"A nagy változás az, hogy amíg 10-15 éve megsérültél, a kezelés alatt csak ültél, ma pedig kerékpározhatsz vagy más felszereléssel edzhetsz a termekben felépülés közben is" - folytatta Scholes.

"Nehéz munka, de oka van. Mikor visszatérsz, az erõnlétednek ismét nagyon jónak kell lennie. Régen, amikor megsérültél, nem tettél semmit, nem gyakoroltál, mert az emberek úgy gondolták nem tudod megtenni. De muszáj ezeket a bringákat használni még akkor is, ha operáción vagy túl."

"Nem adhatod meg az esélyt, hogy sokat veszíts az erõnléti szintedbõl. Minél többet dolgozol, annál gyorsabban épülsz fel és hamarabb leszel készen ismét a játékra. Szóval jó értelembe véve minden fejlõdött itt a Cliffhez képest."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!