Gill örül az Ajaxnak

A Manchester United vezérigazgatója, David Gill örül annak, hogy a Vörös Ördögök végre tétmérkõzésen is pályára léphetnek az Amsterdam ArenA-ban.


A United 2006-ban már járt a stadionban, akkor az Amsterdam Tournament nevû tornán szerepeltek a manchesteriek, amit meg is nyertek. Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Michael Carrick, Ryan Giggs és Wayne Rooney pedig augusztusban is pályára lépett ugyanitt Edwin van der Sar tiszteletére rengezett gálameccs során.

Sir Alex csapata februárban elõször szerepel majd az Európa Ligában és a vasárnapi, idegenbeli mérkõzés utáni hangulatból kiindulva a Vörös Ördögök nagyon várják már a holland városba történõ utazást.

"Nagyon várom már" - kezdte David Gill az MUTV-nek adott interjúban. "Beszélgettünk mi is, kiket kaphatunk és az Ajax is egy lehetõség volt."

 


"Soha nem játszottunk még abban a stadionban tétmeccset. Néhány éve egy szezon elõtti barátságos összecsapáson szerepeltünk ott, de tétmérkõzésen még soha."

"Az Ajax egy jó csapat, akik sokat tettek már le az asztalra és szerencsére nem is kell messzire utaznunk, ami szintén jó dolog."

"Biztos vagyok abban, hogy nagyszerû stílusban kezdõdik majd ez a versenysorozat." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!