Ferguson: A Spurs is bajnok lehet

Sir Alex Ferguson szerint komolyan kell venni a Tottenham csapatát is a bajnoki címért folytatott harcban, mert Harry Redknapp fiai játsszák a legjobb futballt az országban.


A Premier League címvédõjét, a Manchester Unitedet és zajos szomszédját, a Manchester Cityt tartják a legesélyesebbnek a bajnoki trófea elhódítására az Új Esztendõben. Jelenleg is e két csapat vezeti fej-fej mellett a tabellát, a kékek jobb gólarányuknak köszönhetõen állnak az élen.

 

A Vörös Ördögök az idei év során még megmérkõznek a Blackburn Rovers csapatával szombaton, Roberto Mancininek és csapatának viszont már nincsen mérkõzése Újév napjáig, amikor is a Sunderlandhez látogatnak, így a United akár az élen is zárhatja a 2011-es esztendõt.

 

 

Sir Alex Ferguson azonban felhívta a figyelmet arra, hogy a Spurs is komoly kihívó lehet a bajnoki címért folytatott harcban jelenlegi 7 pontos lemaradásának ellenére is. Redknapp fiai jelenleg egy mérkõzéssel kevesebbet játszottak, mint az éllovas duó, és a Spurs január vége és március eleje között találkozik mindkét manchesteri csapattal, így a londoniakat sem lehet leírni a végsõ gyõzelemért folytatott harcban.

 

„A Tottenham egyértelmûen bajnokesélyes” – mondta Ferguson.

 

„Õk játsszák a legjobb focit az országban és jelenleg õk vannak a legjobb formában is.”

 

Januárban 4 hazai mérkõzése lesz a Tottenhamnek, ami nagyban elõsegíthetõ õket abban, hogy 51 év után ismét elhódítsák a bajnoki címet. Harry Redknapp, a Spurs menedzsere óvatosabban fogalmazott és figyelmeztette játékosait, szerinte keményen meg kell küzdeniük még azért is, hogy a legjobb négyben, Bajnokok Ligáját érõ helyezéssel végezzenek.

 

„Nagyon szoros lesz, 6 csapat fog versenyezni azért a 4 helyezésért, óriási harc elé nézünk.”


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!