Rio, Giggs, Rooney visszatérhet

Sir Alex Ferguson reméli, hogy újra a csapatban láthatja szerdán Rio Ferdinandot, Wayne Rooneyt és Ryan Giggset.


A menedzser több tapasztalatot kíván vinni csapatába azok után, hogy szilveszter napján vereséget szenvedtek a Blackburntõl és tudja, a Szarkák meg fogják nehezíteni életüket, ahogy tették azt novemberben is az Old Traffordon.

A Manchester City miután elszalasztotta lehetõségét annak, hogy ellépjen három pontra a Unitedtõl - mivel a Sunderlandtõl kikaptak - a mai napon egy esetleges, Liverpool felett aratott gyõzelemmel javíthatnak pozíciójukon Roberto Manciniék.

 


Így a Vörös Ördögöknek mindenképp vissza kell térniük a gyõztes útra és elszántan le kell küzdenie a sok sérülést, mely már jó ideje súlytja õket.

"Wayne Rooney természetesen bevethetõ lesz" - mondta Ferguson a SiriusXM-nek. "Volt néhány edzés, amit kihagyott. Hogy alkalmas legyél a játékra ebben a ligában, nem hagyhatsz ki edzéseket."

"Keményen dolgozunk, hogy szerdára Rio Ferdinand és Ryan Giggs is bevethetõ legyen, ez nagy különbséget jelente nekünk. Andersonnak jobban kell lennie, 45 percet már játszott szombaton. Más nincs jelenleg, aki azonnal visszatérhetne."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!