Kölcsönlesen: Kiko elsõ kezdõ szereplése

Federico Macheda elõször volt kezdõ új csapatában, de õ sem tudta megakadályozni, hogy a QPR újrajátszásra kényszerûljön, miután 1-1-et játszott az MK Dons csapatával az FA Kupában.


A United olasz támadója a szezon végéig szerepel kölcsönben a Loftus Roadon és DJ Campbellel jól megértették egymást az FA Kupa találkozón. Annak ellenére, hogy még soha nem játszottak együtt, majdnem összehoztak egy gólt, ám Kiko beadását Campbell nem sokkal, de kapu mellé fejelte. Sokáig úgy tûnt, hogy a QPR kiesik a League One csapat ellenében, ám végül Heidar Helguson egyenlíteni tudott, kiharcolva az újrajátszás lehetõségét.

Neil Warnockot 24 órával késõbb menesztetták a Rangers élérõl, így Macheda új menedzserrel dolgozhat együtt.

 


Danny Drinkwater kölcsönszerzõdését a szezon végéig meghosszabbították, de sajnos több mérkõzést nem játszhat az FA kupában, mivel a Barnsley 4-2-re kikapott a Premier League legpontosabban passzoló alakulatától, a Swansea Citytõl. Danny comb sérülésébõl felépülve végigjátszotta a mérkõzést, sõt gólhoz is közel járt, mikor az elsõ félidõben leadott lövése centikkel szállt a felsõ léc fölé.

Egy újabb United fiatal, akinek kölcsönszerzõdését meghosszabbították, Ryan Tunnicliffe. A középpályás immár február 29-ig szerepel Darren Ferguson Peterborough-jában, miután több alkalommal is lenyûgözte a Posh stábját.

Azonban Tunnicliffe nem sokáig ünnepelhette szerzõdésének kiterjesztését, csapata 2-0-ás vereséget szenvedett a Sunderlandtõl. Ryan kezdõként kapott szerepet, akárcsak a másik United fiatal, Scott Wootton - akit az 52. percben lecseréltek. A tavalyi Jimmy Murphy díjat elnyerõ Tunnicliffe energikusan játszott csapata középpályáján.

Robbie Brady 3-1-es gyõzelemhez segítette csapatát, a Hull Cityt, mely az Ipswich gárdáját múlta felül. Brady adta a gólpasszt az elsõ gól elõtt. Az ír szélsõ eddig 23-szor lépett pályára a Tigriseknél, ahol egy gólt szerzett és június 30-ig továbbra is a KC Stadiumban marad.

Ritchie De Laet nem lépett pályára a Carrow Roadon, ahol a Norwich 4-1-re legyõzte a Burnleyt. A belga védõ hát problémái miatt nem lépett pályára már december óta, legutóbb a Spurs elleni 0-2 során volt csapata tagja.

Sam Johnstone és Oliver Norwood nem szerepelt a hétvégén, mivel a Scunthorpe már az elõzõ körben kiesett az FA kupából az AFC Wimbledonnal szemben.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!