Hatalmas fanatikust üdvözölt Ferguson

Sir Alex Ferguson egy üdvözlõlappal köszöntötte a 83 éves Emily Ordish-t.


A salfordi dédmama immár 74 éve, 9 éves kora óta szurkol a Manchester Unitednek, tehát már 1938 óta a Vörös Ördögök hû fanatikusa, akit több alkalommal üdvözöltek már születésnapja alkalmából a klub alkalmazottai, játékosai és Sir Alex Ferguson is.

Kapott már levelet többek között Sir Bobby Charltontól, Sir Matt Busbytól, David Beckhamtõl is, találkozott Eric Cantonával és levelezõpartnerének számít Paul Ince is.

Emily évtizedeken át követte a csapatot, 1999-ben ott volt Barcelonában a Camp Nouban, így a helyszínen szurkolva láthatta, ahogy a United drámai csatában legyõzi a Bayern Münchent a Bajnokok Ligája döntõjében. Bár térdproblémái miatt már nem jár ki a meccsekre, ezért már nem is bérletes, de a kanapéról minden meccset végignéz.

 


"Kilenc évesen lettem United szurkoló és azóta az ország minden pontjára elkísértem a csapatot" - mondta Emily.

"A Camp Nouba is elmentem, amikor megnyertük a Bajnokok Ligáját, nagyon izgalmas volt, vagy egy fényképem a trófeával is."

"De fel kellett adni a meccsre járást, amikor gondok lettek a térdemmel. Most a televízióban követem a mérkõzéseket, de még mindig tûzbe jövök a kanapén is. Mindig United szurkoló leszek."

Emily dokkmunkás családban nõtt fel, ahol 11-en voltak testvérek. Az összes testvére és édesapja is a Unitednek szurkolt, édesanyja azonban megrögzött City drukker volt. Mostanra már Emily-bõl négyszeres anya, hétszeres nagymama és háromszoros dédmama lett, de családja azóta is hûséges United szurkolókból áll.

Annak ellenére, hogy minden idõk kedvenc játékosa George Best és Bryan Robson, a mai fiatalok is lenyûgözik õt.

"Nagyon szeretem Javier Hernandezt, Danny Welbecket és Wayne Rooneyt."

"Azt hiszem, a United meg fogja verni a Cityt a Premier League-ért folyó harcban ebben a szezonban - van egy olyan érzésem, hogy meg tudjuk csinálni"

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!