Giggsy óvatos

Ryan Giggs szerint kemény próba elé állítja az Arsenal a Manchester Unitedet vasárnap, hiszen Arsene Wenger csapata szeretne visszavágni az Old Traffordon elszenvedett 8-2-ért.


A Swansea-tól elszenvedett vereség azt jelentette, hogy a fõvárosi klub hetedik vereségét szenvedte el ebben a szezonban, de hazai pályán csupán egyszer kaptak ki eddig. 

 

"Az Arsenal az Arsenal" - kezdte Giggs. "Nagyon jó focit játszanak, az egyik legjobban passzoló csapat Európában, akik mindig az élmezõnyben vannak. Volt néhány kiábrándító eredményük, de még mindig állnak a Bajnokok Ligájában és a bajnokságban is ott vannak. Mint a legtöbb csapat, valószínûleg õk is jobbak szeretnének lenni, de biztos vagyok abban, hogy boldogok most is."

 


"Láttam egy olyan statisztikát, hogy mindenkinél több gólt kaptak idegenben, de azt is számításba kell venni, hogy az Old Traffordon kaptak nyolcat, ami nem mindennapi eredmény volt. Õk egy nagyon veszélyes csapatot alkotnak. Az évek során elvesztettek néhány nagy játékost, de még mindig nagyon vonzó játékot játszanak miközben új játékosok kerülnek hozzájuk."

"Az évek során kialakult rivalizálás és a két klub közti tiszteletet tekintve teljesen mindegy, milyen formában is vannak a csapatok - ez mindig nagy meccs, nehéz meccs, különösen az Emiratesben. Elég vegyes szerencsével jártunk ott, voltak jó eredményeink, ahogy rosszak is, de mindig nagyon jól kellett játszanunk a gyõzelemért. Volt néhány vereségük, de ez nem jelent semmit."



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!