Giggsnek hiányozni fognak az anfieldi meccsek

Ryan Giggs reméli, hogy a kupahangulat gyõzelembe hajthatja a Manchester Unitedet az Anfielden.


A tapasztalt középpályás úgy érzi, hogy a korábbinál nagyobb számú idegenbeli szurkolótábor pozitív hatással lehet rájuk a szombati FA kupa mérkõzésen, csakúgy, mint az elõzõ körben az Etihad Stadiumban a Manchester City ellen.

 

"Ez egy kupamérkõzés, úgyhogy több szurkolónk lehet ott velünk, mintha egy bajnoki lenne. Már megtapasztaltunk hasonlót a City ellen, ahol a hangulat hihetetlen volt" - kezdte Giggs a MUTV-nek.

 

Ryan eddigi pályafutása során 43 alkalommal léphetett pályára az õsi rivális Liverpool ellen, és már nagyon várja, hogy ez a szám 44-re emelkedjen.

 

"Mindig mindenki szeretne olyan rangadókon részt venni, mint ez, mert ilyenkor bármi megtörténhet. Sokkal jobban érzed magad, ha gyõztesen jössz ki az olyan meccsekbõl, mint az ilyenek, és vica-versa rossz, ha bármikor veszítesz."

 

"Tudjuk, hogy mi forog kockán, és már alig várjuk. Hihetetlen becsúszások fognak záporozni, és ilyenkor mégjobban kiélezõdik a két klub közötti hatalmas rivalizálás."

 

"Ez egy olyan mérkõzés, amit az ember nagyon hiányolni fog, ha már befejezte játékospályafutását."

 

 

Giggs mellett egy olyan játékos is tagja lesz a szombati Liverpool elleni keretnek, aki nem rendelkezik nála kevesebb tapasztalattal a Mersey-partiak ellen. És Ryan reméli, hogy az említett játékos, a visszavonulásából visszatérõ Paul Scholes által jelentett lökés kifizetõdik az Anfield Roadon.

 

"Nagyszerû, hogy újra visszatért hozzánk, mert nagyon jó volt vele együtt játszani, és hihetetlenül jó, hogy újra velünk van" - tette hozzá.

 

"Csak meg kell nézni, hogy mit csinál az edzõpályán, és láthatjuk, hogy olyasmikre képes, amire mások nem."

 

A Vörös Ördögök három mérkõzést játszottak, mióta Paul Scholes visszatért a csapathoz, amelybõl mindhármat meg is nyerték, a pozitív eredményeket pedig nagyon jól idõzítette a csapat, véli Ryan.

 

"Ez a szezonnak az az idõszaka, amikor mindenki jó formában akar lenni, és úgy érzem, hogy mi most ezt elmondhatjuk magunkról."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!