Kölcsönlesen: Norwood bemutatkozott

Oliver Norwood a padról beállva mutatkozott be új csapatánál, a Coventry Citynél, ám õ sem tudta megakadályozni, hogy hazai pályán 3-2 arányú vereséget szenvedjenek az Ipswich-tõl.


A tehetséges középpályás szemtanúja volt, amint Michael Chopra a második félidõ hosszabbításának negyedik percében megszerzi a vezetést a vendégek számára, de remélhetõleg következõ szombaton, a Reading ellen már kezdõként szerepelhet a Championship klubnál.

 


Ryan Tunnicliffe az utolsó 20 percet töltötte pályán a Peterborough-ban, mely a Burnley-vel játszott 1-1-es döntetlent a fagyos Turf Moor-on.

Federico Macheda nem szerepelt a QPR-ben, de Djibril Cissé három meccses eltiltása (kiállítás miatt) megnyithatja az utat számára, hogy ismét az csapatba kerüljön. A Wolves három ponttal távozott a Luftus Roadról, miután nagy harcban 2-1-re legyõzte a hazaiakat.

Scott Wootton (Nottingham Forest), John Cofie (Royal Antwerp), Robbie Brady és Joshua King (mindketten Hull City) nem léphetett pályára a hétvége során, hiszen télies idõjárás miatt elhalasztották mérkõzéseiket.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!