Interjú a Keane-ikrekkel 2. rész

A Keane ikrekkel készített, az Inside Unitedben megjelent interjú második részét olvashatjátok.


Tegnap megtudhattuk, milyen érzés volt pályára lépniük a felnõtt csapatban, majd visszatérni a tartalékokhoz, ma meg tudhatjuk, milyen az élet a tartalékok közt, milyen a kapcsolatuk a pályán, valamint mit várnak a jövõben.

 

Csatárként szemmel tartod a góllövõlistát, Will?

 

Will: Mindig arra törekszem, hogy gólkirály legyek, de általában csak a szezon végén nézem meg a listát. Az a célom, hogy minden meccsen úgy lépjek pályára, hogy megpróbáljak gólt szerezni. Mindig is csatárként játszottam, mindig elöl játszottam a gyõzelemért.

 

 

Mi a helyzet a te pozícióddal Michael, játszottál már elõrébb?

 

Michael: Középsõ középpályásként kezdtem azzal a céllal, hogy gólszerzési lehetõségeket teremtsek Willnek, és persze lõjjek pár gólt. Viszont amikor a Unitedhez kerültem, azonnal középsõ védõként számítottak rám, aztán átraktak a jobb szélre, utána megint vissza középsõ hátvédnek. A belsõ védõ pozíciót szeretem jobban, szeretem hátulról kihozni a labdát.

 

 

Jó az összjáték köztetek a pályán - segít ebben, hogy ismeritek egymás stílusát kívül-belül?

 

Michael: Hét éve játszunk együtt, az iskola óta.

Will: Amikor még fiatalabbak voltunk, volt olyan, hogy én egy korosztállyal feljebb játszottam - a méreteim miatt - mint Michael, aki kicsit lassabban fejlõdik fizikálisan.

 

Michael: Én voltam a kisebb mindig, amikor fiatalabbak voltunk. Amikor az U17-es akadémiát végeztem, akkor az egész évben az U16-osokkal játszottam. Elõször az Ifjúsági FA kupa gyõzelem idején játszottam a 18 év alattiak közt.



Láttok bizonyítási lehetõséget az Európa-ligában?

Will: Természetesen. Az FA Kupában mindig volt esély, legalábbis így gondoltam, de aztán megkaptuk a Liverpoolt, ami csalódással végzõdött. De az Európa-liga jó esély lehet mindannyiunk számára, ha jól szerepelünk a tartalékok közt. Talán újra kapunk esélyt, ki tudja.

 

 

Gondoltatok már arra a lehetõségre, hogy kölcsönbe kerültök?

 

Will: Sok pletykát olvastam errõl! De én jól érzem itt magam, sokat fejlõdök. A fõ az, hogy itt maradjak és edzek. Jó játékosokkal játszom együtt, és az edzõi stáb is nagyon sokat segít.

 

Michael: Fizikálisan is jól fejlõdünk az edzõteremben. Sokkal több munkát végzünk, mint azt sokan gondolnák. Nehéz munkát végzünk, pláne amikor Warren Joyce tart edzést nekünk. Nagyon keményen edz minket, nagyon fárasztó tréningeken, de ez csak jó számunkra és a kondíciónk számára is. Az edzõtermi edzõink is nagyon keményen megdolgoztatnak minket.

 

 

A tartalék csapat jól játszik idén...

 

Michael: Versenyképesek vagyunk idén, sok jó játékos és csapat ellen is. Jó a színvonal, nagyon élvezzük a mérkõzéseket. Több éve egy csapatként játszunk, minden szezonban úgy lépünk elõre ahogy jön, így mi a saját játékunkat játsszuk.

 

Will: Jó együtt játszani olyan alacsony és kreatív játékosokkal, mint Jesse Lindgard, vagy Larnell Cole. Mindketten nagyon jól bánnak a labdával, és ha még is gond lenne, ott van Paul Pogba, aki visszaszerzi a labdákat nekünk.

 

 

Mit reméltek a szezon hátralévõ részében?

 

Michael: Remélem, hogy a tartalékokkal jól vesszük majd az akadályokat, megnyerjük a bajnokságot és minden kupát, amiben szerepelünk. Talán szerephez jutok néhány Európa-liga találkozón is.

 

Will: Meg kell tartanom a formám, és meg kell próbálnom annyi gólt szerezni, amennyit csak tudok. Remélem, meg tudjuk nyerni a tartalék bajnokságot - mindig jó érzés nyerni valamit. Nagyon remélem, hogy az elsõ csapat közelében maradhatok, az nagyon jó lenne.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!