Giggs és Scholes példát mutatnak

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson úgy érzi, Ryan Giggs és Paul Scholes nagyszerû példaképek a klub fiatal játékosai számára.


Giggs teljesítménye elismeréseként egy újabb egy éves szerzõdéshosszabbítást kapott a klubtól a mai nap folyamán, míg Scholesnál nyoma sincs a berozsdásodásnak, miután a visszavonulásából reaktivált középpályás a tõle megszokott stílusban úgy irányítja a csapat középpályáját, mint fénykorában.  

 

A páros még mindig hihetetlen kondícionális állapotnak örvend, és ebben a szezonban is képesek a csapatot sikerre vezetni, amelyre a legutóbbi példaként Ryan Giggs adta a gólpasszt beadásából Javier Hernandeznek, amellyel a csapat kiegyenlített a Chelsea ellen. Emellett a Walesi Varázsló rendelkezik a legjobb gólpassz/perc mutatóval a Premier Leagueben ebben a szezonban.

 

"A fiataloknak nem is lehetnének jobb mentoraik" - kezdte Sir Alex.

 

"Ez biztos. Õ (Giggs) és Scholes különbözõ típusú középpályások, de már mindketten bizonyították elkötelezettségüket az iránt, hogy karban tartsák magukat, ezért is játszhatnak még ebben az életkorban is. Nem is lehet kérdés."

 

"Szerintem Scholes azt mondta: 'Ha õ neki is megy, akkor nekem is!" Aztán másnap jött Paul és egy kicsit megváltoztatta a játékunkat. Hihetetlen volt, amint az események ezt követõen mint tõle indultak ki. A labdát mintha mágnesként vonzotta volna. Ryan a baloldalon pedig tette azt, amint az õ játékától mindig is megszokhattunk." 

 

 

A Vörös Ördögök mezében eddig lejátszott 898 mérkõzést követõen nem kérdés, hogy Ryan Giggs maximálisan megérdemelte, hogy új szerzõdést kapjon az Old Traffordon, azután, hogy nemsokára újabb nagy mérföldköhöz érkezik pályafutásában.

 

"Szerintem ez egy csoda" - tette hozzá lelkendezve a skót menedzser a MUTV-nek adott exkluzív interjúban.

 

"Hogy õszinte legyek, ugyanolyan a formája, mint az elmúlt öt-hat szezon során. Az erõnléti állapota parádés."

 

"Õ teljesen egyedi. Amikor elkezdett jógázni, az sokat segített abban, hogy túllendüljön térdproblémáján, illetve a hátában lévõ görcsön. Amint elkezdett jógázni, minden a múlté lett."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!