Kölcsönlesen: Remeklõ Tigrisek

A Hull Citynél kölcsönben szereplõ két Manchester United fiatal megtette magáét a hétvégén, továbbra is esélyt adva csapatuknak a Premier League feljutásra.


Joshua King a kispadról állt be a Bristol City elleni, igen meggyõzõ 3-0-ás gyõzelem alkalmával, míg a kezdõ Robbie Brady különösen lenyûgözõen szerepelt és õ adta a labdát Robert Korennek, amibõl a csatár gólt szerzett Nick Barmby Tigriseinek, akik gyõzelmükkel visszakerültek a rájátszást érõ helyre.

A norvég támadó csütörtökön még a Manchester City ellen játszott a United tartalékai között annak ellenére, hogy a Championship csapathoz került kölcsönben. Warren Joyce elmagyarázta a helyzetet:

"Joshua nem focizott sokat ebben a szezonban" - mondta Joyce. "Be akar törni a Hull csapatába, de mivel elég fagyos és kemény volt ott a talaj és sokat nem játszott idén, megkért minket, hadd edzhessen 1-2 napot, mert tudta, hogy itt fûtött pályán készülhet. Úgyhogy adtam neki 60 percet csütörtökön, hogy megpróbáljon felkészülni és ezáltal bekerülni a Hull csapatába."

 


Oliver Norwood része volt annak a Coventry Citynek, amely pont nélkül volt kénytelen elhagyni a Reading otthonát egy 2-0-ás vereséget követõen. Bár néhány pontrúgással problémát okozott és nagy mentést is kikényszerített Adam Federicitõl, a City maradt a kiesõ helyen.

Scott Wootton jobb bekk poszton egy megbízható produkcióval mutatkozott be a Nottingham Forest csapatában, mely 1-1-et játszott a Watforddal. A Guardian szerint határozottságot vitt a védelembe. "Ha itt jól tudok szerepelni, az csak hasznomra válik" - mondta Scott a Nottingham Postnak. "Ha olyanok, mint David Beckham és Danny Welbeck is kölcsönbe mentek, hogy tanuljanak, akkor nekem sem árt mindez, nemde? Remélem néhány mérkõzésen tudok majd játszani. Ezen szezon után még egy évem van a szerzõdésembõl. A menedzser elengedett ide, hogy több játékidõt kapjak."

Federico Macheda kimaradt a QPR keretébõl, a londoni csapat Blackburnben szenvedett 3-2-es vereséget. Ryan Tunnicliffe Peterborough-jának találkozóját a West Ham ellen pedig elhalasztották. John Cofie Royal Antwerpjének nem volt bajnoki szereplése.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!