Németh Szilárd a United megfigyelõje lett

A korábbi komáromi labdarúgó nemrég jelentette be visszavonulását, de nem szakított végleg a játékkal, a Hospodárske Noviny szerint ugyanis Manchester United játékosmegfigyelõjeként vállalt munkát.


A hírt a korábbi szlovák válogatott játékos menedzsere, Karol Csontó erõsítette meg: „Már több mint fél éve dolgozik a klubnak, Magyarországért, Szlovákiáért és Csehországért felelõs játékos-megfigyelõ” – mondta Csontó.

Németh Szilárd (a kép jobb oldalán kékben) arról nem akart beszélni, hogy pontosan hogyan jutott munkához az angol sztárcsapatnál, és menedzsere sem kívánt ebbe részletesen belemenni. Annyi azért kiderült: Némethnek segített, hogy korábban a Middlesbrough játékosa volt az angol bajnokságban. 

 



 

 

Azt is tudni lehet, hogy Németh felettese Sir Alex Ferguson öccse, Martin Ferguson a Vörös Ördögöknél.

„Nem az a típus, aki a sajtóban büszkélkedne a poszttal. Ezen felül a klub is megtilthatta neki, hogy magát, illetve a csapatot ilyen módon propagálja” – mondta a menedzser, majd hozzátette, hogy az ország újkori történetében még nem fordult elõ, hogy valaki ilyen fontos pozíciót töltsön be egy gigaklub stábjában.


MNO.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!