Law európai sikert szeretne

Az egykoron gólerõs United legenda, Denis Law szerint korábbi csapatának arra kell törekednie, hogy megnyerje az Európa-ligát - ezen cél eléréséért folyó küldetés csütörtökön folytatódik, amikor az Athletic Bilbao csapata látogat az Old Traffordra.


Miután a Vörös Ördögök csapata volt az egyik, amely kiesett a Bajnokok Ligájából, az egyik legesélyesebb csapat arra, hogy megnyerje az Európa-ligát.

Amikor azt kérdezték tõle, vajon Sir Alex seregének célja kell, hogy legyen a bukaresti döntõig való menetelés, ezt felelte:

"Abszolút. És valós esélyük is van, hogy a United a döntõbe jusson és nyerjen."

 


"Mindez szégyen olyan csapatokra nézve, akik az Európa-ligában kezdték a szezont, miközben olyan csapatok, mint a United vagy a Man City késõbb csatlakozik a Bajnokok Ligájából. De az európai labdarúgásban ilyen az út és nagyon örülök, hogy még talpon állunk. Ez nagyszerû a fiatal játékosok számára is, mert külföldi csapatok ellen szerezhetnek tapasztalatot. És a szurkolók számára is kellemes, mert új csapatokat láthatnak."

"A régi idõkben ez a sorozat minden bajnokság második helyezettjének járt. Immár 5-6. helyezettek is játszanak itt, akik azonban nem gyenge ellenfelek. Az Európa-liga csapatainak minõsége nagyon jó."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!