Scholes és Anderson is bevethetõ

Sir Alex Ferguson megmagyarázta, Paul Scholes miért hiányzott a szerdai sajtó-nyilvános edzésrõl, és elárulta, hogy a veterán középpályás továbbra is esélyes, hogy kezdõként lépjen pályára holnap az Athletic Bilbao ellen.


Anderson szintén valamilyen szerepet kaphat a csapat középpályáján, miután a Tottenham elleni bajnokin már leülhetett a kispadra is, a sérülési front további javulásának eredményeként. Anders Lindegaard újra edzésbe állt, míg Tom Cleverley újra a kerettel együtt dolgozik Carringtonban.

 

"Mi csak szabadnapot adtunk Paulnak" - kezdte a skót menedzser a baszkok elleni mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján.

 

"Pihentetni akartuk. Házon belül tartózkodott az edzés idejében. Paul és Ryan [Giggs] sem edz minden nap. Bizonyos napokon szabadnapot adunk nekik."

 

"Cleverley ma újra edzésbe állt a felnõtt csapatnál. Néhány napot a fizikoterapeutákkal töltött, de most már visszatért a mi irányításunk alá. [Antonio] Valencia hétfõn csatlakozhat hozzánk. Aztán, Nemanja Vidicet és Darren Fletchert kivéve, újra teljes lehet a keretünk. Remélhetõleg ez az állapot meg is marad már a szezon végéig."

 

 

"Anderson csere volt vasárnap. Most már visszatért közénk, fitt és jól teljesít az edzéseken is. Holnap rá is számítok. Nagyon jó, hogy egy ilyen kvalitású játékos visszatérhetett a szezon végi versenyfutásba."

 

"Anders is ezd már. Futóedzéseket végez, de még két-három hét mire, újra a futballal foglalkozhat. Nagyszerûen halad ennek ellenére."

 

"Nagyon izgalmas idõszak most ez a klubnál. Vasárnap fantasztikus eredményt értünk el. Ha a teljes keretre számíthatunk, az nagyon nagy segítséget fog nyújtani számunkra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!