Kölcsönlesen: Kuszczak állította meg Norwoodékat

Tomasz Kuszczak parádés védéseket bemutatva kapott gól nélkül õrizte meg kapuját, amelyek közül egyet Unitedes csapattársa, Oliver Norwood ellen mutatott be a Watford Coventry City elleni 0-0-ja alkalmával.


A lengyel portásnak igazán sûrû délutánja volt a Lódarazsak kapujában, hogy egy ponthoz segítse övéit a Loftus Roadon, köszönhetõen például Oliver Norwood lapos, sarokba tartó lövésének, amelyet bravúrral hárított.

 

A meccs utáni interjúban a Watford menedzsere, Sean Dyche dicsérõ szavakkal illette kölcsönben náluk játszó kapusát:

"Az elsõ félidõben Tomasz szinte ellenállhatatlan volt. Volt egy fantasztikus védése, a második félidõben pedig számos remek döntést hozott."

 

 

Velük egy idõben Joshua King és Robbie Brady mindketten pályára léptek abban a Hull Cityben, amely a Crystal Palace elleni gólnélküli döntetlen alkalmával 11 mérkõzésesre nyújtotta veretlenségi sorozatát a Championshipben.

 

Nyolcadik bajnokiján pályára lépve King elõtt adódott a mérkõzés elsõ lehetõsége, amikor a 11. percben egy labdát nem sokkal a kapufa mellé helyezett. A 74. percben a fiatal csatárt Unitedes csapattársa, Brady váltotta csereként, aki segített a döntetlen megõrzésében.

 

Scott Wootton késõn állt be csereként a Nottingham Forest által a Derby County ellen 1-0-ra elveszített bajnokin. A védõ a 90. percben lépett pályára Andy Reid cseréjeként, és már nem igazán tudott mit tenni a vereség elkerülése érdekében.

 

Reece Brown végigjátszotta a mérkõzést az Oldham Athleticben, de így sem tudta megakadályozni a kiesés ellen menekülõ Rochdale 3-2-es gyõzelmét. Az eredmény következményeként a Kalaposok hat ponttal állnak a League One kiesõzónája felett.

 

Kiko Macheda QPR-ja nem volt érdekelt a hétvégén, míg John Cofie a kispadról nézte végig a Royal Antwerpen 1-1-es döntetlenjét a Brüsszel ellen a belga másodosztályában.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!