Három brazil próbajátékos az Old Traffordon

A Manchester United csütörtöktõl két héten keresztül három nagy tehetséget üdvözölhet az Old Traffordon fiókcsapatától, a Desportivo Brasiltól.


Mindhárom játékos tagja volt a Desportivo Brasil azon csapatának, amely a héten magabiztosan megnyerte a Future Cup brazil ágát a Grêmio felett aratott gyõzelemmel, amelybõl az Aguilar (az Old Traffordon készült képen 2-essel) - Bruno Gomes (a külsõ hírképen) csatárduó is nagyban kivette a részét.

 

Lucas Evangelista (a képen 3-assal) részese volt a sorozatban résztvevõ csapatnak, és a középpályát irányítva a Copa São Pauloban is bizonyított, amely teljesítményével olyan klubok érdeklõdését felkeltette többek között, mint a nagynevû Flamengo.

 

 

A brazil fiókcsapattól már közelebbrõl is szemügyre vehettek az Old Traffordon egy játékost, ám a kölcsönben Manchesterben szereplõ Rafael Leão nem gyõzte meg a klub vezetõségét, míg az egyezségben szereplõ többi játékos közül a védekezõ középpályás Gladstony az FC Twentehez került januárban.

 

A terv az, hogy a három játékos ezt követõen 18 éves korukig a Manchester United másik fiókcsapatánál, az FC Twenténél pallérozódnak, hogy ott folytassák fejlõdésüket.

 

 


Sambafoot

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!