Ferguson sokat vár Scholestól

Sir Alex Ferguson egy újabb létfontosságú gyõzelmet kérne Paul Scholestól a következõ bajnoki mérkõzésen, amikor a Fulham látogat az Old Traffordra.


A veterán harcos az egyik legjobb teljesítményt mutatta a Fulham ellen 2009-ben, a tavalyi szezonban pedig ellenük szerezte egyetlen gólját. Várhatóan Martin Jol együttese mindent megpróbál majd, hogy szoros legyen a találkozó, ám Scholes lehet az, aki megnyithatja a védelmüket és ihletet adhat a középpályán.

"Nagyon jól diktálja a játék tempóját és a játékunk ritmusát" - mondta a menedzser. "Megfelelõ tapasztalattal rendelkezik, ami segít neki, hogy megtegye ezt. Fantasztikus agya van a futballhoz. Azért akart visszavonulni, mert õ 50 meccset akart játszani, nem 25-öt, ami nem volt neki elég."

 


"Akkoriban azt mondtam neki, nekem nem probléma, ha 25 mérkõzésen szerepel, de õ nem akarta ezt. Talán úgy érezte, hogy nem adok neki elég megbecsülést. Akkoriban egy ésszerû megoldást akartam megvalósítani, miközben arra gondoltam, mit tud még adni egy 37 éves játékos. Hány mérkõzésen tud játszani?"

"Másképpen irányítottuk Ryan Giggs szerepléseit, de most Paul Scholest is ugyanúgy kezeljük. Lesznek olyan találkozók, ahol talán kihagyjuk õt, de tudjuk, lesznek olyan meccsek is, ahol játszhat."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!