Már árulják a 20. bajnoki cím pólóit

Bár még a 2011/2012-es szezon véghajrája hátra van, egyes Manchester United szurkolók már árulják at interneten a csapat 20. bajnoki címét hirdetõ pólókat.


Még nyolc forduló hátra van a Premier League idei szezonjából, és a Manchester United csak nem rég állt a bajnokság élére - ennek ellenére ez néhány szurkolónak elég érv volt arra, hogy már biztosra vagy a korántsem egyértelmû 20., rekordnak számító bajnoki cím megszerzését. A Manchester Cityvel szemben megszerzett három pontos elõny ugyanis máris arra sarkallt néhány túlzottan is optimista (és pénzéhes?) United szimpatizánst, hogy Sir Alex Ferguson legénységének már elõre odaadva az újabb aranyérmet, az újabb bajnoki címet ünneplõ pólóval lépjenek piacra.

 

Az elõzõ idénybeli bajnoki cím fonalán továbblépve a "Champ20ns" felirattal lehet megvásárolni a 12 fontért árult ruhadarabokat, annak ellenére, hogy egyetlen hiba a címvédõ részérõl azt jelentené, hogy a Manchester City megelõzhetné õket. A felirathoz tartozó üzenet pedig egyértelmûen a City-t és szurkolóit célozza meg: "Pénzzel csak eddig jutottatok."

 

A póló megvásárolható EZEN az oldalon!


Guardian

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!