Ferguson: A játékosok felkészültek

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson kijelentette, hogy csapata felkészült a bajnoki versenyfutás végével egyre jobban rájuk nehezedõ nyomás elviselésére.


A regnáló angol bajnok öt pontos elõnyre tett szert tegnap este a tabella élén, miután kemény küzdelemben 2-0-ra legyõzték a Blackburn Rovers együttesét az Ewood Parkban.

 

Antonio Valencia és Ashley Young késõi góljai egy lépéssel közelebb juttatták a Vörös Ördögöket az újabb bajnoki címhez, és ezzel együtt növelte a Manchester Cityre amúgy is már elég nagy mértékben nehezedõ nyomást.

 

A húsvét vasárnapján rendezendõ forduló idõbeosztása arra is lehetõséget ad a United számára, hogy akár nyolc pontos elõnyt gyüjtsön össze, ugyanis, ha az Old Traffordon koradélután legyõzik a Queens Park Rangers együttesét, akkor a Citynek az Emiratesben mindenképpen le kell gyõznie az Arsenalt, hogy ez ne történhessen meg, ami nem ígérkezik könnyû feladatnak.

 

Nem erre koncentrál azonban Sir Alex Ferguson, aki sokkal inkább saját csapata helyzetére fókuszál, akik a Rangers után a Wigenhez látogatnak, majd fogadják az Aston Villát.

 

 

"Most már minden mérkõzés hatalmas jelentõséggel bír" - kezdte a skót menedzser.

 

"Nem számít, hogy most vasárnap, vagy jövõ szerdán, esetleg jövõ vasárnap játszuk, mindegyik nagyon nagy jelentõséggel bír."

 

"A játékosok fel vannak erre készülve. Minden mérkõzésen az utolsó pillanatig küzdeni fogunk a gyõzelemért."

 

Ferguson dicsérõ szavakkal illette Valencia teljesítményét a Blackburn ellen, akinek köszönhetõen sikerült bevinni a döntõ jelentõségû vezetõgólt, a sarat elõtte remekül álló Paul Robinson kapujába.

 

"Sokan azt kérdezgették, ez most beadás vagy lövés volt? Nem számít" - tette hozzá.

 

"Olyan erõvel lõtte meg a labdát, hogy az minden esetben gondot okozna a védõknek."

 

"Fantasztikus helyzetkihasználás volt. Azt gondolom, hogy õ volt a legjobb játékos a pályán."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!