Scholes még nem írta le a Cityt

Paul Scholes szerint nem biztos, hogy a kékeknek elfogyott az összes muníciója a bajnokság végére.


A középpályás visszatérése januárban segítette a Unitedet a City felett aratott gyõzelemben a FA-kupa találkozón. Scholesy nagy szerepet vállalt abban is, hogy csapatával sikerült megszerezniük a vezetõ helyet a Premier League tabelláján. 

 
"Néhány hónappal ezelõtt felmerült egyesekben, hogy nem tudjuk idén megvédeni a bajnoki címet" - mondta Scholes a MUTV-nek.
 
"De mostanra sikerült ötpontos elõnnyel megszereznünk a tabella elsõ helyét. Keményen harcolunk és feltett szándékunk, hogy megnyerjük a 20. bajnoki címünket, de a versenynek még nincs vége."
 
"Még mindig 21 pontot lehet szerezni a bajnokságban és kétségtelen a City erõs ellenfelünk ebben a versenyben. Remekül teljesítettek a szezon alatt és nem kétséges, mindent meg fognak tenni, hogy csökkentsék a lemaradásukat. Nem tartom kizártnak, hogy meg tudják verni az Arsenalt."
 
 
Scholes viszont nem aggódik, ha csapatával húsvét vasárnapján sikerül legyõzniük a QPR együttesét, mert akkor továbbra is tartani tudják elõnyüket."
 
"Elõfordult az elmúlt hónapokban, hogy figyeltük a City teljesítményét. Amikor három ponttal voltunk lemaradva, bevallom számítottunk arra, hogy botlani fognak. De most, hogy sikerült megszereznünk a vezetést, már nem kell rájuk figyelnünk."
 
"A megszerzett ötpontos elõnnyel már megtehetjük, hogy teljes gõzzel csak az elõttünk álló mérkõzésekre koncentrálunk."
 
"Egyszerûen annyi a dolgunk, hogy hozzuk a meccseket és, ha így teszünk, a bajnokság végére rendben lesz minden."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!