Kölcsönlesen: Kuszczak vs. King

Tomasz Kuszczak és Joshua King szombaton egymás ellenfelei voltak, azonban egyiknek sem volt oka a másikkal csipkelõdni, miután a 10 emberrel küzdõ Watford döntetlent ért el a Hull Cityvel szemben.


Az egykori Vörös Ördög, James Chester révén a Tigrisek már korán megszerezték a vezetést, amikor Tomasz Kuszczak nem fogta eléggé a rövid sarkot a védõ fejesénél, de nem tartott sokáig a vezetésük, ugyanis négy perccel késõbb Troy Deeney révén sikerült az egyenlítés. Ezt követõen a lengyel kapus fantasztikusan hárított Chester másik fejesénél, majd Matty Fryatt bivalyerõs lövését blokkolta.

 

Joshua King, aki az elõzõ fordulóban, a Middlesbrough ellen szerezte meg pályafutsa elsõ gólját felnõtt szinten, csak balszerencséjének köszönhetõen nem szerezte meg rögtön a másodikat, amikor egy kis improvizációját követõen nem sokkal szállt a kapu fölé lövése, amelyet Jonny Evans öccse, Corry kapufán csattanó lövése elõzött meg.

 

Az 1-1-es döntetlennek köszönhetõen a Lódarazsak kilenc pontnyira vannak a rájátszást érõ helyektõl, míg a Hull, amelynél Robbie Brady a kispadon ült, hat egységnyire áll ugyanezen cél elérésétõl, és mivel már csak három forduló van hátra a Championship alapszakaszából, így szükségük lenne a többi csapat botlására is.

 

Eközben Oliver Norwood folytatta tündöklését a Coventry Cityben, akik egy lelkesítõ 1-1-es döntetlennel növelték esélyüket a bennmaradásra a Burnley ellen. Az észak-ír középpályás az egész mérkõzést végigjátszotta, és az õ beadásából volt eredményes Clive Platt.

 

 

A League Oneban Reece Brown hozzá segítette az Oldham Athleticet egy megérdemelt, a hosszabbításban értékesített tizenegyessel elért 2-2-es döntetlenhez a Wycombe Wanderers ellen. A fiatal védõ most már 12 alkalommal lépett pályára kezdõként a Laticsben, amelybõl Paul Dickov legénysége 10 pontot gyüjtött.

 

Kiko Macheda sérülése miatt természetesen nem volt ott a QPR 1-0-s West Brom elleni veresége alkalmával a londoniak csapatában, míg Scott Wootton nem lett nevezve a Nottingham Forest keretébe a remeklõ Blackpool elleni 0-0-ra végzõdõ mérkõzésen.

 

Belgiumban John Cofie abban a reményben várja a mai, Sporting Charleroi elleni mérkõzést, hogy pályára léphet a Royal Antwerpenben, Bebe pedig kezdõként juthat szóhoz a Besiktasban a Galatasaray elleni play-off meccsen.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!