Érdekes nyár elé nézünk

David Gill bevallja, az izgalmas bajnoki véghajrát követõen érdekes nyár várható.


Az ügyvezetõ igazgató arról beszélt, reméli, hogy Sir Alex játékosai magabiztosak maradnak a bajnoki címért folyó harcban minden, a nyári 'uborkaszezonban' megkötendõ új szerzõdés vagy igazolás elõtt.

A Manutd.com exkluzív interjújában Gillt arról kérdezték, hogy elfogadta volna a Barclays Premier League kezdetén, ha valaki azt mondja, a 20 szezon során 13 alkalommal lehetne bajnok a csapat. "Azt hiszem, mindannyian ezt tennénk" - felelte az igazgató. "Csodálatos sorozaton vagyunk túl és feszült lesz a szezon vége. De ha megcsináljuk, az fantasztikus lesz."

 


"Az év ezen idõszaka nem éppen hasznos az idegeknek. Folyamatosan kapod a feszültséget, de jól tettük a dolgunkat és jó állapotban vagyunk - öt pontos az elõnyünk négy mérkõzéssel a vége elõtt. Szoros lesz, de csodás volt."

Mikor arról érdeklõdtek, mozgalmas lesz-e a nyár igazolások és szerzõdések terén, Gill így reagált: "Mindent megnézünk. A munka egész évben folyik, de nyílvánvalóan a játékosok szempontjából egyre erõsödik a szezon végéhez közeledve."

"Vannak különféle szerzõdések, amikkel dolgunk lesz, körülnézünk a beszerzések terén és lesznek olyan játékosok, akik távozni fognak. Ez egy érdekes idõszak."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!