Fergie: Young megértette

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson beszélt Ashley Younggal legutóbbi tizenegyeseket érõ vitatott eseteirõl, és elmondása szerint a szélsõ 'megértette a helyzet súlyát'.


Young az elmúlt hetekben színészkedés vádjával került a média figyelmének középpontjába, miután a Queens Park Rangers és az Aston Villa elleni bajnokin is teátrális mûesése után ítéltek vitatható büntetõt a játékvezetõk a Manchester Unitednek.

 

Széleskörben érték kritikák amiatt, hogy túl könnyen esik el, amely miatt már sokan figyelmeztették, hogy nem akart népszerûtlenség lehet ennek a vége.

 

A Vörös Ördögöknél maximálisan tisztában vannak azzal, hogy mindenképpen el kell kerülniük a hasonló helyzeteket, ráadásul a klub legendája, Bryan Robson szerint ezt követõen számos ítélet születhet majd Young ellen hasonló helyzetekben, ha a korábbi folyamat folytatódik.

 

 

A csapat menedzsere, Sir Alex Ferguson úgy döntött, hogy ezt az ügyet zárt ajtók mögött, az öltözõben intézi el, és tesz pontot a végére. Reményei szerint az angol válogatott játékossal folytatott rövid beszélgetése eredményre vezet majd.

 

"Váltottam néhány szót Ashleyvel" - kezdte a skót edzõlegenda az Everton elleni mérkõzés elõtt adott sajtótájékoztatóján.

 

"Tudja, hogy ezáltal milyen helyzetbe kerültünk. Remélhetõleg mostantól másként lesznek a dolgok."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!