Kölcsönlesen: Norwoodék kiestek

A Manchester United középpályása, Oliver Norwood megkóstolta, milyen a kiesés, miután a Coventry City hazai pályán 2-0-ra elvesztette a Doncaster elleni mérkõzést.


Az északír válogatott játékos késõbb elmondta, az "Égszínkékeknél" töltött lenyûgözõ idõszaka után nem sokkal dönteni fog jövõjérõl.

Joshua King és Robbie Brady csereként álltak be a Hull City csapatába, mely 2-1-re legyõzte Scott Wootton Nottingham Forestjét. Wootton végig a padon ült, míg a 'Tigrisek' a gyõzelem ellenére sem reménykedhetnek már a rájátszást érõ helyekben.

 


Tomasz Kuszczak nagyban segítette a Watfordot, hogy a Peterborough elleni 2-2-es döntetlennel egy pontot bezsebeljenek, de nem volt esélye, hogy hárítsa Lee Tomlin büntetõjét és Paul Taylor kiváló egyenlítõ gólját. Reece Brown végig a pályán volt az Oldhamben, amely 1-1-es döntetlent ért el a Preston ellen a League One-ban.

Bebe kimaradt a Besiktas csapatából, mely 1-0 arányú vereséget szenvedett a Trabsonsportól. Hiába John Cofie hatodik percben szerzett gólja, a Royal Antwerp csapata hazai pályán 2-1-re kikapott a Eendracht Aalasttól.

Kiko Macheda továbbra is sérült és nem valószínû, hogy újra játszani fog ebben a szezonban.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!