Nagy meccsek az Old Traffordon

A világ labdarúgásának néhány nagy neve is pályára lép majd az idei olimpia kapcsán az Old Traffordon, hiszen a sorsolás úgy hozta, hogy az brit, a brazil és a spanyol csapat már a csoportkör egyes meccsét is az Álmok Színházában játszhatja.


A brit válogatott július 26-án Szenegál ellen lép pályára az Old Traffordon azt követõen, hogy az Egyesült Arab Emirátusok és Uruguay összemérték erejüket ugyanitt.

Brazília - az ötszörös világbajnok, de még olimpiai futball gyõzelem nélküli nemzet - július 29-én lép pályára Manchesterben, a C-csoportban Fehéroroszország ellen játszanak majd. Õket aznap még Egyiptom és Új-Zéland válogatottjainak meccse követi ugyanebben a stadionban.

A jelenlegi világbajnok Spanyolország is játszik Manchesterben. Augusztus 1-én Marokkóval találkoznak, másnap pedig az ide sorolt egyetlen nõi csoportmeccs zajlik majd az USA és Észak-Korea között.

 


Egy férfi negyeddöntõ és két elõdöntõ (egy nõi, egy férfi) is az Álmok színházában lesz megrendezve. David Gill, a Manchester United vezérigazgatója nagyon várja már az Old Trafford-i olimpiai labdarúgó mérkõzéseket és reméli, a régióból sokan ellátogatnak ezekre az összecsapásokra.

"Hét nap alatt kilenc meccs is lesz, köztük nem egyszer két párharc is egymás után. Vegyesen lesz nõi és férfi találkozó is, elõdöntõ is valamint a brit válogatott nyitó mérkõzése is nálunk lesz."

"Jó lesz, jön a nyár, az olimpia szellemisége és különféle szurkolók látogatnak majd el - nem csak Manchester United szurkolók, hanem észak-nyugatról mások is. Remélhetõleg sokan az esemény mögött állnak majd és akkor nagyszerû látvány lesz. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!