Kölcsönlesen: Norwood utolsó fellépése

Oliver Norwood utolsó mérkõzését játszotta a Coventry City csapatában, bár nem sikerült mesébe illõ búcsút alkotni, hiszen a Premier League-be feljutó Southampton 4-0-ra elpáholta a Cityt.


Az északír középpályás januári csatlakozása óta meglepetése volt Andy Thorn csapatának, összesen 18 mérkõzést játszott és két gólt szerzett. Mivel a Championship már vége - csak a rájátszás van hátra -, a 21 éves játékos visszatér a Unitedhez, hogy megvitassa jövõjét.

Joshua King és Robbie Brady is szerepet kapott a Hull City utolsó bajnokiján, amin 2-1 arányú vereséget szenvedtek a West Ham Unitedtõl. Nick Barmby csapata ezzel nyolcadik helyen zárta a szezont, míg a londoniak Carlton Cole-nak köszönhetõen várhatják a Cardiff City elleni play-off meccset.

 


Scott Wootton csak a kispadon kapott helyet a Nottingham Forestnél, mely 2-0-ra legyõzte a Portsmouth-t, Tomasz Kuszczak sem lépett pályára a Watford utolsó meccsén, melyen 2-1-re gyõztek a Middlesbrough ellen a Vicarage Roadon.

A League One-ban Reece Brown ismét végig a pályán volt az Oldham csapatában, mely gólnélküli döntetlent könyvelhetett el a helyi rivális Bury ellen. Összességében a fiatal védõ 19 alkalommal lépett pályára, segítve a Latics-et a 18.helyhez, nyolc ponttal elõzve a kiesõzóna csapatait.

Bebe visszatért a Besiktas csapatába, a 68. percbe csereként lépett pályára, de õ sem tudott segíteni csapatának, amely így 2-1-re kikapott a Fenerbahcétõl a rájátszásban.

John Cofie a Standaard Wetterantól elszenvedett 2-1-es vereséggel zárta sikeres kölcsön idõszakát a Royal Antwerpnél.

Kiko Macheda ismét kimaradt Mark Hughes QPR-jából, amely 6-1-re kapott ki a Stamford Bridge-en a Chelsea-tõl.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!