Ecuadorból az Old Traffordig az Aon-nal

Talán nem az az eredmény született, amit a Vörös Ördögök akartak, de a nyolc góllal fûszerezett Everton meccs nem volt rossz elsõre.


Alejandro Velascoról van szó, egy ecuadori szurkolóról, aki ott volt a lelátón a 4-4-gyel végzõdõ összecsapáson, miután elfogadta a Manchester United fõszponzorának, az Aon-nak a meghívását.

Az Aon elõször októberben találkozott Alejandroval a United 'Trophy Tour'-ján. A 19 éves fiatal 800 mérföldes utat tett meg szülõvárosából, Guayaquilbõl Quitoba, hogy láthassa a Barclays Premier League trófeáját.

Annyira lenyûgözte a szponzor munkatársait Alejandro, hogy úgy döntöttek, egy életre szóló utazásra invitálják õt és édesanyját az Old Traffordra és teljesítik álmát.

Alejando - akinél agyi bénulást diagnosztizáltak csecsemõkorban - Carringtonba is ellátogatott, ahol több, az elsõ csapatban szereplõ játékossal is találkozott, mint például honfitársával, Antonio Valenciával.

 


Most egy kisebb interjút olvashattok a fiatal ecuadori Vörös Ördöggel, mit is gondol õ a Manchester Unitedrõl:

Mióta vagy United szurkoló?
Többé-kevésbé hat éve, az akkori világbajnokság óta. Cristiano Ronaldo volt a fõ oka, amiért a Unitednek kezdtem szurkolni, de miután eligazolt a Real Madridhoz, elkezdtem vizsgálni több klub múltját is, ám azóta is szurkoló maradtam. Hiszen a Unitednek igen gazdag történelme van, különösen a 68-as BEK gyõzelem az. Számomra hihetetlen, ahogy a müncheni tragédián túllépve végül Európa bajnokává vált a klub.

Hogy érezted magad, mikor meghívást kaptál Manchesterbe, hogy az Old Traffordon nézd a Unitedet?
Valójában szavakkal leírhatatlan, mit is éreztem. Édesanyámnak mondtam, egészen addig nem tudtam elhinni ezt, míg meg nem érkeztünk az Old Traffordra. Nagyon kedvesek voltak a United stábjának tagjai, amiért meghívtak ide, nagyon szerencsésnek érzem magam. Egy álmom teljesült ezzel, hogy az Old Traffordra jöhettem.

Mik az elsõ benyomásaid Manchesterrõl és az Old Traffordról?
Az Old Trafford a világ egyik legnagyobb stadionja, ezt mindannyian tudjuk. Csodás, hogy itt lehetek. Amit láttam Manchesterbõl, az alapján tetszik a város - kicsit hûvösebb van itt, mint Guayaquilban, de nagyszerû város.

Ki a kedvenc United játékosod?
Három is van: Wayne Rooney, Nani és Chicharito. Rooney azért, csak mert õ Rooney, a United egyik legnagyobb játékosa. Nani nagyon ügyes, bárhonnan gólt tud lõni és bármire képes a pályán. Chicharito pedig azért, mert õ is Latin-Amerikából származik és szinte azonnal sikeres lett itt.

Mit gondolsz honfitársadról, Antonio Valenciáról?
Fantasztikus szezonja van, mióta visszatért sérülésébõl és nem hiszem, hogy nélküle Rooney teljes potenciállal képes lenne játszani. Nagy tisztelõje vagyok Antonionak, õ egy szimbólum a hazánkban. Lenyûgözõ ahogy a Nationalban kezdett játszani, nagyon rossz pályákon és most pedig már a világ legnagyobb klubjának egyik sztár játékosa.

Milyen érzés, hogy találkozhattál a hõseiddel?
Nagyon izgalmas, elõször nagyon ideges voltam. Nagyon vártam a találkozást Valenciával, mert otthon sokan tudtak az utazásomról, már két interjút is adtam emiatt. Mindenki tudni akarja, mit csináltam, kivel találkoztam, különösen Valenciáról akarnak hallani, fõleg azért, mert õ képviseli a hazánkat.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!