Scholesy, még egy év?

Sir Alex Ferguson megbeszélést folytatott Paul Scholesszal, melynek célja az volt, hogy maradásra bírja a United veteránját. Viszont fiatal középpályását, Paul Pogbát nem sikerült meggyõznie a skót trénernek.


Ferguson szeretné, ha a középpályás aláírna újabb egy évet és segítené a következõ szezonban a Vörös Ördögöket abban, hogy minél több trófát gyûjtsenek be. 
 
Scholes még nem írta alá szerzõdését, mert döntése elõtt szeretne családjával egyeztetni. Mivel a 37 éves legendás játékos tavalyi visszavonulásának oka éppen az volt, hogy szeretne több idõt tölteni családjával. 
 
Ferguson viszont kijelentette, hogy a United középpályáját mindenképpen meg fogja erõsíteni a nyáron, bármi legyen is Scholesy válasza. 
 
 
A játékos tavaly nyáron vonult vissza, de úgy érezte elhamarkodott volt a döntése. Visszatérése nagy meglepetés volt mindenki számára. Még játékostársai is csak az utolsó pillanatban szereztek róla tudomást.
 
Sir Alexet közben újabb veszteség érte, mivel annak ellenére, hogy több alkalommal is próbálta maradásra bírni a fiatal francia tehetséget Paul Pogbát, a középpályás játékos a héten mégis úgy döntött, hogy elfogadja a Juventus ajánlatát.
 
A United menedzsere szerette volna Pogbát egy hosszútávú szerzõdéssel az Old Traffordhoz kötni, de a Juve vezetése megerõsítette, hogy a játékos elfogadta ajánlatukat a heti 40 ezer fontos bérrel együtt.
 
Közben a United blokkolta Javier Hernandez olimpiai szereplését, mivel az elmúlt három év során egyetlen szabad nyara sem volt a csatárnak. Viszont támogatják Ryan Giggs válogatottbeli szereplését.
 

 


dailystar.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!