Evra erõs kezdésben bízik holnap

A Manchester United célja nem más, mint hogy vasárnap repülõrajtot véve már korán gólt szerezzen a Sunderland ellen, amellyel nagy nyomást helyezhetnének a Manchester City vállára.


A Vörös Ördögök ideiglenes csapatkapitánya, Patrice Evra arra bíztatja csapattársait, hogy a kezdõsípszótól kezdve támadjanak, amikor vasárnap délután a Sunderland elleni vendégjátékkal zárják az idei szezont.

 

"Nem lesz könnyû, de ha gólt tudnánk szerezni, akkor talán a City szurkolói idegesek lennének a stadionban" - kezdte Evra.

 

"Amikor ideges vagy, akkor fenn áll annak a lehetõsége, hogy eröltetsz dolgokat, és olyankor nem mindent a legjobb tudásod szerint csinálsz. Éppen ezért kell biztosra mennünk azt illetõen, hogy legyõzzük a Sunderlandet."

 

"Nem hiszem, hogy a Citynek könnyû meccse lenne a QPR ellen. Úgyhogy végülis van miben hinnünk."

 

Annyi bizonyos, hogy a Unitednek olyan pozíciót kell magának biztosítania, amellyel ki tudnák használni a City esetleges - egyébként valószínûtlennek tûnõ - botlását. De a City idei 18 hazai bajnokijából 17-szer gyõzött, míg vendégük 18 idegenbeli szereplése alkalmával csak háromszor térhetett haza gyõztesen.

 

 

Amíg Roberto Mancini fiai ugyanolyan végkimenetellel vagy jobb eredménnyel zárják a mérkõzést, mint a United, addig mindenképpen övék a bajnoki cím. Akárhogy is lesz, Evra magabiztos azt illetõen, hogy a Unitednél talpra fognak állni. Az egész klubot áthatja az eltökéltség, és azt mondja, hogy egy esetleges csalódás, csak még inkább a sikerek elérésére sarkallaná õket.

 

"Nagyon sok embernek fog fájni, ha nem nyerjük meg a bajnoki címet, de akit a legjobban fog bántani, az a menedzser lesz" - tette hozzá.

 

"De mi mindig talpra állunk. Minden klubnál dolgozóban bízom. Soha nem fordítanék hátat a Manchester Unitednek."

 

"Ha nem nyerünk, akkor minden játékos - beleértve magamat is - azt fogja mondani, hogy sokkal jobban kell teljesítenünk jövõre, ha újra nyerni akarunk. Úgyhogy megfogjuk próbálni, és egy sokkal erõsebb csapatként fogunk a gyõzelemre hajtani jövõre minden egyes sorozatban."

 

"Ez a United útja: minden évnek úgy vágunk neki, hogy minden trófeát megakarunk nyerni. Ehhez biztosra kell mennünk abban, hogy mindent megfogunk tenni ennek elérése érdekében."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!