Kagawa találkozott Fergusonnal

A Borussia Dortmund sztárja, Shinji Kagawa személyesen találkozott a Manchester United menedzserével, Sir Alex Fergusonnal, tovább erõsítve az Old Traffordra való eligazolásával kapcsolatos pletykákat.


Kagawa, akinek még egy évig élõ szerzõdése van a Bundelisga bajnokcsapatánál, már pár héttel ezelõtt kifejezte abbéli szándékát, hogy nem hosszabbít, azzal az indokkal, hogy 'jól át kell gondolnia' dolgait, mielõtt döntést hoz a jövõjérõl.

 

Úgy tûnik, hogy aláírásáért a Vörös Ördögök tûnnek befutónak, miután a japán válogatott játékos a héten találkozott, és tárgyalt is Fergusonnal Manchesterben, és állítása szerint a United menedzsere jó dolgokat mondott róla.

 

 

"Jó volt, hogy találkozhattam vele, és személyen beszélhettünk" - mondta a 23 éves középpályás.

 

Amikor a találkozóról kérdezték, a játékos csak annyit mondott, hogy 'volt néhány jó szava' hozzá, de nem fejtette ki, hogy pontosan mit is mondott Ferguson.

 

A United menedzsere egyébként élõben is megtekintette Kagawa játékát a múlt heti, Bayern München elleni Német kupa fináljában, ahol a Dortmund 5-2-es gyõzelmébõl, Kagawa is góllal vette ki a részét, ez, illetve további 16 szezonbeli gólja pedig a United mellett olyan klubok érdeklõdését is felkeltette, mint az Arsenal, a Chelsea és az AC Milan.

 

"Jól át kell gondolnom a helyzetemet, mielõtt döntést hozok" - tette hozzá.

 

"Olyan csapatot akarok választani, amelyben állnak elõttem kihívások."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!