Albiston értékelte a szélsõ védõket

A United korábbi védõje, Arthur Albiston felvázolta a jelenlegi helyzetet szélsõ védõk terén.


A skót nagyon jól tudja, milyen a Vörös Ördögöknél szerepelni, hiszen majd 500 mérkõzésen szerepelt pályafutása során, így értékelte az új helyzetet. Mivel Fabio várhatóan a következõ szezonban kölcsönbe kerül, így Patrice Evra mögé lehet egy célpont, míg Rafael a rendszeres játéklehetõséghez szögezné magát.

"Az ügynökök által már mindenféle név szóba jött" - mondta Albiston. "Nyilvánvalóan kissé nehéz volt ez a szezon Evra számára. Igazán kiegyensúlyozott volt az itt töltött ideje alatt, ám a Suarez incidens miatti körülmények majd három hónapig befolyásolták."

"Mindenki azt várja tõle, hogy úgy játsszon, mint tette azt az elmúlt három vagy négy szezonban és a szezon utolsó néhány meccsén már kezdett visszatérni régi önmaga." 

 


"Rafael annyira eleven és vidám - mint egy macska a forró bádogtetõn. Nagyon ruganyos. Meg kell tanulnia dolgokat, amik néhány meccsen még fellelhetõ volt a játékában és amik az Everton elleni döntetlen során különösen kiemelõdtek. De továbbra is tanul és õ még fiatal. Minden gyorsan történik vele itt és bármi csalódás javára szolgál majd."

"A menedzser és a stáb minden alkalommal figyeli a feltörekvõ, fiatal játákosokat és Fabio kölcsönbe kerül majd, ami neki is jót tesz. Húsz-harminc meccset kell játszania, hogy kis tapasztalatot szerezzen."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!