Giggs dicsérete Scholesnak

Ryan Giggs úgy érzi, Paul Scholes esélyes lehet arra, hogy õ legyen a következõ Golden Foot nyertes, annak ellenére, hogy csapattársa a 2012-es jelöltek között nem volt ott.


Tavaly a walesi középpályást érte a megtiszteltetés, miután világszerte rá szavazott a legtöbb szurkoló, így Monte Carlo sétálóutcájába az õ aranyozott lábnyoma is kikerülhetett. A díjat csak olyan aktív játékos kaphatja meg, aki már elmúlt 29 éves, és egy játékos csak egyszer kaphatja meg.

 

"Szerintem egyértelmûen rengeteg játékos van, aki valószínûleg megkaphatná ezt a díjat" - kezdte Giggs a Golden Foot díjátadó ceremónia promóciós videójában.

 

"Aki elõször az eszembe jut az Scholesy. Õ még mindig olyan minõségi szinten játszik, amelyre pályafutása csúcsán volt képes. Természetesen visszavonult és utána tért vissza. Mióta visszatért, ugyanolyan jól játszik, mint elõtte."

 

"37 évesen azt produkálni, hogy te diktálod a mérkõzések iramát, és úgy irányítod a középpályát, mint ahogy õ, olyan dolgok, amikért szerintem megérdemelné, hogy õ kapja a következõ díjat."

 

 

Azonban miután a jelöltek listája olyan neveket tartalmaz, mint Gianluigi Buffon, Iker Casillas, Didier Drogba, Zlatan Ibrahimovic, Kaka, Andrea Pirlo, Carles Puyol, Raul, Clarence Seedorf és Xavi, Giggs egyértelmûen letette a voksát amellé, aki szerinte nyerni fog.

 

"Szerintem Xavinak nincs szerencséje, hogy ugyanabban a csapatban játszik, mint Lionel Messi, Cristiano Ronaldo pedig a legõsibb riválisnál játszik" - tette hozzá.

 

"Különben valószínûleg az elmúlt három-négy évben õ lett volna a világ legjobb játékosa."

 

"Könnyen lehet, hogy õ és Scholes voltak az elmúlt 20 év legjobb középpályásai. Nehéz lenne bármelyiküket megnevezni, mint a legeslegjobb, de valószínûleg Xavi lenne az, az elmúlt években nyújtott formája miatt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!