50 Cent: Rooney világmárka

50 Cent, a rapper és színész közös üzleti vállalkozásra invitálja a Manchester United csatárát, Wayne Rooneyt.


A híres amerikai rapper milliárdos étterem és ruházati láncbirodalom kialakításába szeretné bevonni Rooneyt.

 
"Nagy rajongója vagyok Wayne-nek, az õ neve egy igazi világmárka. Szeretném, ha üzleti partnerem lenne. Az európai futball egy nagy üzlet, nagy futballistákkal, nagy nevekkel, és sok pénzzel" - mondta 50 Cent a Daily Starnak.
 
"Én már személyesen is találkoztam Rooneyval és õ egy igazán jó fej srác. Több éve õ az egyik legjobb futballista a világon."
 
 
A 36 éves repper távolabbi terveiben szeretné a 26 éves angol futballcsillagot az éjszakai iparág rendkívül jövedelmezõ üzletágába is bevonni.
 
"Én szeretem a pénzt, és Wayne az én emberem." 
 
"A lehetõségek végtelenek. Éttermek Európában, ruházati üzletláncok, éjszakai klubok. Egy milliót bezsebelni király dolog, de egy milliárdot még jobb, és ezt Wayne-nel el tudnám érni!"
 
50 Cent már korábban is invitálta Rooneyt, feleségével Coleennel és kisfiukkal Kai-jal floridai nyaralójába. Most pedig az Euro 2012 nyitómérkõzésén Miami otthonába hívta meg a családot.
 
 
"A napokban találkoztunk és mondtam Wayne-nek, hogy szívesen látom õket Miamiban. Ott nyugodtan pihenhetnek, nem zavarják õket a paparazzik, arról majd gondoskodnak az embereim." 
 


musicrooms.net/

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!