A Hónap Ördöge júniusban: Gyu

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói szavaztak és A Hónap Ördöge díj nyertese júniusban: Gyu!


A júniusban is útjára indított rovatunk szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok a voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére.

A következõ regisztrált olvasóinkra tudtatok szavazni:
 
  • Gyu
  • Sonny 
  • horipapa

Rendkívül szoros volt a verseny, hiszen végig szinte fej-fej mellett haladtak a jelöltek, de végül lezárult a szavazás és kiderült, hogy A Hónap Ördöge nyertese júniusban: Gyu lett! 
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:
 
Gyu: 97 szavazat (37%)
Sonny: 85 szavazat (32%)
horipapa: 84 szavazat (31%)
Összesen: 266 szavazat (100%)
 
 
 Gratulálunk a gyõztesnek!

 
 A továbbiakban egy interjú keretein belül ismerhetitek meg az e havi nyertesünket!
 
 
Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!
Rech Gyula vagyok, budapesti lakos. 2001 óta szurkolok a Manchester Unitednek. Volt egy iskola váltásom és ahogy kiderült, ebben a suliban tombolt a foci õrület, hál' Istennek engem is elkapott. Elkezdtem meccseket nézni, és a United játékát látva éreztem valami pluszt, ami megfogott (akkor még nem tudtam, hogy milyen sikeres a klub vagy, hogy milyen sikeres lesz) és ezzel el is dõlt. Elsõsorban a labdarúgás és a zene érdekel a legjobban, továbbá amennyire az idõm engedi szívesen nézek filmeket és - számomra - érdekes sorozatokat is. Ezenkívül olvasni is szeretek. Legfõképpen regényeket, fõleg az orosz irodalomból, de mostanában az önéletrajzi könyvek is felkeltették az érdeklõdésemet.
 
Mit jelent számodra a Manchester United?
A United számomra egyfajta szenvedély. Ilyen vagy olyan formában mindig ott van a hétköznapjaimban, a gondolataimban és alig várom a hétvégét, hogy láthassam a következõ meccset. Fõleg az utóbbi években erõsödött ez meg, ami annak is köszönhetõ, hogy már neten is lehet követni a mérkõzéseket, online rendelni a hivatalos oldalról és még sorolhatnám. De a lényeg, hogy az internetnek köszönhetõen sokkal jobban szemmel lehet tartani a csapat minden mozzanatát.
 
Melyik egykori United játékosra nézel fel a legjobban?
Eric Cantonára. Bár még semmi közöm nem volt a focihoz azokban az idõkben, amikor Õ a United játékosa volt, de könyvekbõl, interjúkból és a videók alapján az jött le nekem, hogy a maga módján egy csupa szív ember volt, egy zseniális labdarúgó, aki magasról tett arra mit mondanak mások. A maga útját járta és végül az eredmények Õt igazolták. A temperamentuma sokszor nagy bajba sodorta, de a lényeg, hogy hatalmas szolgálatot tett a klubnak. Sokat köszönhetünk neki!
 
Hogyan értékeled a United elõzõ szezonját?
Iszonyatosan szerencsétlen egy szezon volt, de ennek sok oka van. Rengeteg tapasztalt játékos elhagyta a csapatot, ami sokat számít, annak ellenére, hogy a fiatalok egész tûrhetõen megállták a helyüket. Ezenkívül pedig ott van az a félelmetes sérüléshullám, amilyet még soha nem láttam. Ennek lett az áldozata többek közt a védelem tengelyében szereplõ Vidic és a maga módján Fletcher is, aki a középpályánk oszlopa volt. Hatalmas veszteség volt, ugyanis õk az egész szezonra kidõltek. Nehéz volt mindkettejüket pótolni, de megoldottuk. Mindezek mellett pedig szépen kipotyogtunk minden kupasorozatból is, ami elég kellemetlen volt a klubnak, ahogyan a szurkolóknak, hiszen ennyivel kevesebbszer láthattunk United meccseket. A bajnokság hajrájában - minden problémánk ellenére - megelõztük a nagy riválisunkat, de elszúrtuk az elõnyünket, végül egy kegyetlen végjátékban - amit sosem fogunk elfelejteni - lecsúsztunk a bajnoki címrõl. Mindent összevetve viszont szerintem nincs miért szégyenkeznünk! Új csapat épül, ami rengeteg tapasztalatot szerzett az idén és ez segíteni fog, hogy jövõre ismét bajnokok legyünk!
 
Melyik jelenlegi vagy egykori játékosunkat látnád szívesen évek múlva is a csapatban?
A jelenlegi keretbõl örülnék, ha sokáig láthatnám még a csapat színeiben De Geát, Carricket, Cleverley-t, Valenciát, Young-ot, Rooney-t és még Welbecket is. Egykori játékosaink közül pedig Cristiano Ronaldót szívesen látnám viszont, de erre nem sok esély van.
 
Melyik United meccs volt a legnagyobb hatással rád, amióta a csapatnak szurkolsz?
A 2008-as BL döntõ a Chelsea ellen! Nagyon izgultam, ugyanis amióta a Unitednak szurkolok még nem nyertek BL-t, így nagyon fontos meccs volt ez a számomra. Az pedig külön öröm volt, hogy egy csúzlis haverommal néztem a meccset. Óriási élmény volt!
 
Mit szólsz a klub két új nyári igazolásához, név szerint Shinji Kagawához és Nick Powellhez?
Örülök, hogy leigazoltuk õket, ugyanis mindketten nagyon tehetséges játékosok és, ha Ferguson ilyen gyorsan megvesz valakit, az nem lehet véletlen. Kagawától sokat várok, és remélem, hogy rengeteg trófeát tud majd nyerni a Uniteddel. Powelltõl szintén ezt várom, de neki még hátra van jó pár lépcsõfok megmászása ahhoz, hogy az elsõ csapat állandó tagja legyen, mindehhez pedig sok sikert kívánok neki!
 
Név szerint kinek a távozását illetve érkezését várod a nyári átigazolási idõszak folyamán?
Tomasz Kuszczaknak már nagyon itt volt az ideje, hogy elmenjen. Remélem, hogy Pogba is elmegy, továbbá már Macheda is végleg leléphetne. Akik jöhetnének: Modric nagyon jó lenne, de õ sajnos inkább a Real Madrid felé kacsingat, viszont egy Baines-t sem lenne rossz itt látni.

Állítsd össze a saját álom tizenegyedet az egykori United játékosokból! 
Schmeichel - Gary Neville, Ferdinand, Stam, Irwin - Beckham, Keane, Scholes, Giggs - Rooney, van Nistelrooy 
 
Milyen érzéssel tölt el, hogy látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?

Természetesen örülök. Ha úgy gondolják, hogy hasznos, többnyire értelmes hozzászólásokkal járulok hozzá a dolgok elõremeneteléhez, akkor az nagyon nagy dolog. De szeretnék gratulálni horipapának és Sonnynak is az elért eredményükhöz, ugyanis nagyon szoros volt a verseny.

 

Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?

Egy rendkívül színvonalas, naprakész honlap, ahol mindent meglehet tudni a klubról. Nagyon megkönnyítik a dolgunkat azzal, hogy szinte egybõl fordítják a Uniteddel kapcsolatos cikkeket, így nekünk nem kell több tucat oldalt állandóan olvasgatni, ugyanis itt van minden egy helyen. A közösség meg valami zseniális!

 

Mit üzennél a hazai szurkolóknak?

Akármilyen rosszul is sikerült az elõzõ szezon, ne adjuk fel! Csak azért, mert volt egy rossz évünk még nem kell temetni a klubbot. Ezt az egy évet majd bepótoljuk legalább öt másik sikeres szezonnal! Csak semmi pánik!

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!