A Hónap Ördöge - július

Júliusban is útjára indítjuk a Hónap szurkolója pályázatunkat, ahol ismételten Ti dönthetitek el, hogy ebben a hónapban kié legyen a megtisztelõ cím!


A pályázat célja változatlan, tehát minden hónapban megpróbálunk bemutatni egy-egy olvasónkat egy rövid interjú keretein belül, amelynek hatására reményeink szerint még jobban megismerhetitek egymást.

 
A szabályok megváltoztak! A ManUtdFanatics.hu szerkesztõsége úgy véli, hogy a Ti véleményetek is FONTOS, ezért lehetõséget adunk, hogy segítsétek a munkánkat. 
 
1. A ManUtdFanatics.hu szerkesztõi kiválasztanak 3, azaz három regisztrált látogatót.
2. A kiválasztásra került felhasználók közül az oldal regisztrált látogatói dönthetik el, hogy kit illessen a cím (mindezt a Fõoldalon tehetik meg azzal, hogy a kiírt szavazásnál leadják a voksaikat).
3. A szavazás lejárta után a nyertessel egy interjút készítünk, amely a szokásokhoz híven, egy hónapon keresztül elérhetõ lesz a Fõoldalon.
 
Továbbá bevezetésre kerül a Az Év Ördöge díj is: 
 
4. Az olvasók dönthetnek arról, hogy az elmúlt év 'A Hónap Ördöge' nyertesei közül kié legyen az elismerés. Mindezt természetesen a Fõoldalon szavazás formájában tehetik majd meg a látogatók.
 
A ManUtdFanatics.hu által kiválasztott három regisztált tagunk, akikre Fõoldalon voksolhattok:
 
  • dawe77
  • szabIka
  • adammufc
     

A szavazás kezdete: 2012. július 03.
A szavazás vége: 2012. július 15. 


A gyõztes jutalma egy ManUtdFanatics.hu - Hónap Ördöge oklevél!

Figyelem: Az aktuális nyertes személyiségi jogainak megsértésének elkerülése érdekében NEM KÖTELEZÕ az interjú során nyílvánosságra hozni a személyes adatait (jelen esetben a nevét)!

Bízunk benne, hogy a megújult rovatunk elnyeri a tetszéseteket!

Üdvözlettel,
ManUtdFanatics.hu

 


Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Hozzászólások