Scholes-bánat Beckham miatt

Paul Scholes örül, hogy Ryan Giggs lett a brit olimpiai válogatott csapatkapitánya, de csalódott, amiért másik jóbarátja, David Beckham nem szerepelhet a londoni játékokon.


A britek edzõje, Stuart Pearce Giggset és Tom Cleverleyt is nevezte a nyári tornán szereplõ csapatába, ám nagy kavarodást okozott azzal, hogy kihagyta az ex-United középpályást, David Beckhamet, holott eredeti terveiben még az LA Galaxy játékosa is szerepelt.

"Beszélve Ryannel elmondhatom, nagyon várja már" - mondta Scholesy az MUTV-nek. "Remélem jók lesznek. Nem látok egyetlen okot sem, miért ne jönne össze, mert jó csapat jött össze. Nyilván más csapatok is lesznek ott, akik meg akarják nyerni az aranyat, de biztos vagyok abban, hogy Ryan jól vezeti majd a csapatot és remélhetõleg hosszú utat járnak majd be a tornán."

 


"Ryan szerencsétlenségére Walesnek nem sikerült kvalifikálnia magát világversenyre, miközben ott szerepelt. Úgyhogy ez egy jó esély számára, hogy nagy eseményen szerepeljen. Remélem jól játszanak majd, végigmennek és megnyerik."

Egy másik 92-es csoporttársa, Beckham is várható volt, hogy részese lehet az olimpiai csapatnak, ám végül a 18 fõre történõ szûkítéskor a korábbi csapattárs kimaradt.

 


"Meglepõ azok után, hogy David mindenben segített Londonnak, hogy megkapja az olimpiát. Ez Stuart Pearce döntése, de sajnálom Davidet, mert biztos vagyok abban, hogy imádott volna ott játszani."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!